Natenko nakrájená a zprudka opečená svíčková, roztavený sýr, k tomu cibule, paprika... Není divu, že se tento sendvič těší velké popularitě! Náš recept na Philadelphia cheesesteak sendvič je opravdu vymazlenaý a díky exkluzivním surovinám nikdo nebude reptat, že je k večeři ‚jen’ obložené pečivo.
Porce
Suroviny
Porce
Na 1 porci
- Energie 1469.67 kcal
- Bílkoviny 134.33 g
- Sacharidy 27.33 g
- Tuky 90 g
Postup přípravy
Autor: Redakce, z vydání Apetit 2023/4

Recept je z vydání:
Apetit 2023/4
Oslavte s dubnovým Apetitem, který vychází už 16. března, definitivní příchod jara. Duben se ponese v duchu Velikonoc, a proto nechybí trio osvědčených receptů na mazanec i čtyři nápady, jak zbylému mazanci vdechnout nový život. Přidali jsme i mrkvový dort vonící kořením, tradiční nádivku, dvě nové a neokoukané varianty beránka, ale i velikonoční sladkosti pro ty, kteří si na tradice příliš nepotrpí nebo jen hledají změnu, bufetové menu, které nasytí hladové koledníky, či lahodné jarní pečínky, jež budou ozdobou svátečního stolu. Mysleli jsme i na ty z vás, kteří se musí vyhnout lepku a přidali tři recepty na bezlepkové pečivo. Šéfredaktorka Jana pro vás sepsala vše, co možná nevíte o vejcích, a redaktorka Katka se rozhodla vypátrat recept na nejdokonalejší míchaná vejce. Darinka vás pro změnu zavede do zákulisí nové soutěže Pohlreichův souboj restaurací. Až si budete chtít od oslav vydechnout, určitě oceníte recepty na večeře pro všední dny, smoothies pro hektická rána, rubriku Skromné jídlo i ochutnávku z vegetariánské kuchařky Quick + Slow od Green Kitchen. Apetit, napsáno s chutí.