Nová registrace Zapomenuté heslo

Snadné
< 30 min
4,4 (30x)
18. 7. 2014
Hovězí biftek
unsplash.com
Hovězí biftek
unsplash.com


Snadné
< 30 min
4,4 (30x)

Předpokladem úspěchu dobrého bifteku je kvalitní maso, kvalitní pánev a také dobrý recept s detailním postupem. Doporučujeme hovězí z býka do 18 měsíců a dobře vodivou nepřilnavou pánvičku – třeba přímo grilovací. Hovězí biftek ze svíčkové podávejte s omáčkou z portského vína a pečenou zeleninou.


Nezhasínat obrazovku
Pro 2 osoby
Nezhasínat obrazovku

Suroviny

Pro 2 osoby
Zkopírovat neoznačené suroviny ze seznamu
Chybí vám suroviny? Další recepty níže
Nutriční hodnoty

Na recept

  • Energie 1595 kcal
  • Bílkoviny 61 g
  • Sacharidy 7 g
  • Tuky 139 g
Ukázat všechny hodnoty Skrýt

Postup přípravy

Autor: Redakce Apetit , z vydání Apetit 2010/10

Přidat hodnocení

Jak se vám recept líbil?

Prosím doplňte hodnocení!

Děkujeme!

Vaše hodnocení bude zanedlouho publikováno.

Sdílejte recept s přáteli:
Hodnocení 4,4/5

Hodnocení receptu

4,4/5
(30 hlasů)
5
4
3
2
1
Sdílet

Doporučujeme recept s videem

Steak se smetanovo-hořčičnou omáčkou

Recept je součástí kolekce

Časopis

Recept je z vydání:

Apetit 2010/10

Česká kuchyněCukrárna u vás domaBrambory v hlavní roliFantastický srnčí hřbetKnedlíky jako výzva

Související články

Vlasta Burian

Kvíz: Co jedli naši slavní? Poznáte oblíbená jídla Vlasty Buriana, Lídy Baarové a Karla Čapka?

Vlasta Burian měl ve vile v Dejvicích čtyři lednice, osobního kuchaře z hotelu Ritz a obědy o šesti chodech. A přece toužil po obyčejné koprové omáčce, kterou měl zakázanou. A co třeba Lída Baarová nebo Jan Werich? I české filmové a divadelní legendy měly své gurmánské slabosti. Pojďte se s námi podívat za oponu jejich jídelních stolů – tam, kde vznikaly chutě, které formovaly českou kulturu nejen na jevišti, ale i v kuchyni.