Nová registrace Zapomenuté heslo

Velmi snadné
< 60 min
4,1 (36x)
22. 10. 2021
Polévka s pórkem a fenyklem
Apetit
Polévka s pórkem a fenyklem
Apetit


Velmi snadné
< 60 min
4,1 (36x)

Krémová polévka z netradičních surovin. Fenykl se v kuchyni používá stále málo, přitom je skvělý do polévek i jako příloha k masu. Jablko je vskutku univerzální a tato polévka je skvělým důkazem, že nepatří jen do štrúdlu nebo tarte Tatinu.


Nezhasínat obrazovku

Porce

4
Nezhasínat obrazovku

Suroviny

Porce

4
Zkopírovat neoznačené suroviny ze seznamu
Chybí vám suroviny? Další recepty níže
Nutriční hodnoty

Na 1 porci

  • Energie 391.5 kcal
  • Bílkoviny 11.75 g
  • Sacharidy 29.5 g
  • Tuky 24.25 g
Ukázat všechny hodnoty Skrýt

Postup přípravy

Autor: Redakce, z vydání Apetit 2020/11

Přidat hodnocení

Jak se vám recept líbil?

Prosím doplňte hodnocení!

Děkujeme!

Vaše hodnocení bude zanedlouho publikováno.

Sdílejte recept s přáteli:
Hodnocení 4,1/5

Hodnocení receptu

4,1/5
(36 hlasů)
5
4
3
2
1
Sdílet

Recept je součástí kolekce

Časopis

Recept je z vydání:

Apetit 2020/11

Během sychravých podzimních dnů přirozeně více tíhneme k teplu domova a jídlům, která nás pohladí po duši. Stránky listopadového Apetitu, který vychází 14. 10., jsou proto plné nápadů, jak bleskově vyčarovat hřejivou atmosféru plnou pohody. Vydejte se s námi na chatu, kde si v lůně přírody společně užijeme dokonale podzimní menu, užijte si bohatou dýňovou úrodu, zamilujte si zvěřinu i mleté maso a objevte nečekané kouzlo pepře. Těšit se můžete i na bláznivé halloweenské dezerty, při jejichž přípravě můžete bez obav popustit uzdu fantazii a ze kterých budou nadšené především děti. Apetit, napsáno s chutí.