Recept na základní kapří vývar využijete nejen o Vánoce. Stejným způsobem můžete vývar připravit také z mořských ryb. Kapří vývar je čirý, a když do něj přidáte nakrájenou zeleninu a třeba i rozšlehané vejce, získáte jednoduchou rybí polévku pro sváteční i všední dny.
Suroviny
Na 1 porci
- Energie 92.25 kcal
- Bílkoviny 6.75 g
- Sacharidy 11 g
- Tuky 1.25 g
Postup přípravy
Autor: redakce Apetitu, z vydání Apetit 2015/12
Recept je součástí kolekce
Recept je z vydání:
Apetit 2015/12
Sváteční pečení je radost! Aby Vánoce byly opravdu sladké a veselé, máme pro vás nápadité perníčky, které ozdobí stůl i stromeček, cukroví, které letos prostě musíte mít, vláčný vánoční věnec i voňavé sladkosti z celého světa. Nejlepší rybí vývar je ten domácí, a tak vás ho naučíme. S tipy od šéfkuchaře Radka Šubrta to je hračka, a navíc velká lahůdka. Z jednoho základního vývaru pak můžete připravit hned čtyři různé rybí polévky. Vyrazili jsme na holčičí mejdan u Bjukitchen a máme pro vás spoustu receptů na úžasnou předvánoční party. Nechybí domácí vaječný koňak, který využijete jako welcome drink i božský jedlý dárek.