Nová registrace Zapomenuté heslo

Snadné
< 60 min
4,0 (19x)
23. 3. 2016
Těstoviny s fenyklem
Apetit
Těstoviny s fenyklem
Apetit


Snadné
< 60 min
4,0 (19x)

Pusťte fenykl do kuchyně! Příjemně vás překvapí...


Nezhasínat obrazovku
4
Nezhasínat obrazovku

Suroviny

4
Zkopírovat neoznačené suroviny ze seznamu
Chybí vám suroviny? Další recepty níže
Nutriční hodnoty

Na 1 porci

  • Energie 548.25 kcal
  • Bílkoviny 14.75 g
  • Sacharidy 84.5 g
  • Tuky 13.75 g
Ukázat všechny hodnoty Skrýt

Postup přípravy

Autor: Redakce Apetit , z vydání Apetit Těstoviny s fenyklem

Přidat hodnocení

Jak se vám recept líbil?

Prosím doplňte hodnocení!

Děkujeme!

Vaše hodnocení bude zanedlouho publikováno.

Sdílejte recept s přáteli:
Hodnocení 4,0/5

Hodnocení receptu

4,0/5
(19 hlasů)
5
4
3
2
1
Sdílet

Komentáře

  profile image
Alena
23.01.2008 08:11
Recept se nachází v č.2/07, str.77

Recept je součástí kolekce

Související články

Svařák: Vyhněte se letos obvyklým chybám a inspiraci hledejte i u sousedů

Pokud byste měli přisoudit adventu nějakou vůni, proč by to byla právě vůně svařeného vína? I zarytí odpůrci míchání vína s čímkoli nebo ti, kteří si klidně i červené víno během roku dávají chladit, v prosinci mění názor a svařák si užívají. Jaké panují o svařáku mýty, jaké chyby děláme při přípravě, proč se inspirovat za hranicemi a jak se dělá nealko verze tohoto horkého nápoje? Vy máte otázky, my máme odpovědi.