Polévky ze směsi ryb a plodů moře podobné bouillabaisse se vaří všude na pobřeží Francie a Itálie. Je tam totiž zvykem zpracovat vše, co se neprodá a takzvaně zbude rybářům v síti.
4
Suroviny
4
Zkopírovat neoznačené suroviny ze seznamu Zkopírováno do schránky
Chybí vám suroviny?
Další recepty níže
Nutriční hodnoty
Na 1 porci
- Energie 676.25 kcal
- Bílkoviny 54.25 g
- Sacharidy 59.75 g
- Tuky 11 g
Postup přípravy
Autor: Redakce Apetit , z vydání Apetit 2012/7
Přidat hodnocení
Hodnocení
4,6/5
Vytisknout
Sdílet
Recept je součástí kolekce

Recept je z vydání:
Apetit 2012/7
Velká oslava 100. vydání ApetituBleskové letní dezertyTen nejlepší hamburgerDomácí grilovaný losos