Nová registrace Zapomenuté heslo

Velmi snadné
< 60 min
4,6 (19x)
21. 7. 2016
Polévka s plody moře a fenyklem


Velmi snadné
< 60 min
4,6 (19x)

Polévky ze směsi ryb a plodů moře podobné bouillabaisse se vaří všude na pobřeží Francie a Itálie. Je tam totiž zvykem zpracovat vše, co se neprodá a takzvaně zbude rybářům v síti.


Nezhasínat obrazovku
4
Nezhasínat obrazovku

Suroviny

4
Zkopírovat neoznačené suroviny ze seznamu
Chybí vám suroviny? Další recepty níže
Nutriční hodnoty

Na 1 porci

  • Energie 676.25 kcal
  • Bílkoviny 54.25 g
  • Sacharidy 59.75 g
  • Tuky 11 g
Ukázat všechny hodnoty Skrýt

Postup přípravy

Autor: Redakce Apetit , z vydání Apetit 2012/7

Přidat hodnocení

Jak se vám recept líbil?

Prosím doplňte hodnocení!

Děkujeme!

Vaše hodnocení bude zanedlouho publikováno.

Sdílejte recept s přáteli:
Hodnocení 4,6/5

Hodnocení receptu

4,6/5
(19 hlasů)
5
4
3
2
1
Sdílet

Recept je součástí kolekce

Časopis

Recept je z vydání:

Apetit 2012/7

Velká oslava 100. vydání ApetituBleskové letní dezertyTen nejlepší hamburgerDomácí grilovaný losos

Související články