Nová registrace Zapomenuté heslo

Snadné
< 60 min
4,4 (32x)
15. 1. 2019
Polévka bujabéza


Snadné
< 60 min
4,4 (32x)

Pro ty, kdo mají rádi změnu, nahradí slavná francouzská rybí polévka s vůní pomeranče tradiční českou vánoční polévku. Podávejte s tousty potřenými česnekovým máslem.


Nezhasínat obrazovku
8
Nezhasínat obrazovku

Suroviny

8

K podávání

Zkopírovat neoznačené suroviny ze seznamu
Chybí vám suroviny? Další recepty níže
Nutriční hodnoty

Na 1 porci

  • Energie 950.63 kcal
  • Bílkoviny 66 g
  • Sacharidy 44.63 g
  • Tuky 51.63 g
Ukázat všechny hodnoty Skrýt

Postup přípravy

Autor: Dagmar Lánská, z vydání Apetit 2005/11

Přidat hodnocení

Jak se vám recept líbil?

Prosím doplňte hodnocení!

Děkujeme!

Vaše hodnocení bude zanedlouho publikováno.

Sdílejte recept s přáteli:
Hodnocení 4,4/5

Hodnocení receptu

4,4/5
(32 hlasů)
5
4
3
2
1
Sdílet

Komentáře

  profile image
Alena
03.09.2007 17:42
Recept se nachází v č.11/05, str.90
Jaroslav Mokrý profile image
Jaroslav Mokrý
02.08.2014 00:22

Francouzská krajová polévka bouillabaisse, která má ve světě řadu variant, se česky vyslovuje "bujabéza". Prezentovaný recept však nemá ani s jednou z variant, které znám (cca 6), nic společného. Neměl by se tak vůbec nazývat.

Recept je součástí kolekce

Časopis

Recept je z vydání:

Apetit 2005/11

Listopad 2005