Pro ty, kdo mají rádi změnu, nahradí slavná francouzská rybí polévka s vůní pomeranče tradiční českou vánoční polévku. Podávejte s tousty potřenými česnekovým máslem.
8
Suroviny
8
K podávání
Zkopírovat neoznačené suroviny ze seznamu Zkopírováno do schránky
Chybí vám suroviny?
Další recepty níže
Nutriční hodnoty
Na 1 porci
- Energie 950.63 kcal
- Bílkoviny 66 g
- Sacharidy 44.63 g
- Tuky 51.63 g
Postup přípravy
Autor: Dagmar Lánská, z vydání Apetit 2005/11
Přidat hodnocení
Hodnocení
4,4/5
Vytisknout
Sdílet
Recept je součástí kolekce
Recept je z vydání:
Apetit 2005/11
Listopad 2005
Komentáře
Francouzská krajová polévka bouillabaisse, která má ve světě řadu variant, se česky vyslovuje "bujabéza". Prezentovaný recept však nemá ani s jednou z variant, které znám (cca 6), nic společného. Neměl by se tak vůbec nazývat.