Nová registrace Zapomenuté heslo

< 30 min
4,3 (20x)
23. 3. 2016
Krémový zapečený fenykl


< 30 min
4,3 (20x)

Jednoduché jídlo – ovšem nabité chutí a vůní! Poslouží jako příloha, ale s pečenými bramborami a zeleným salátem je to vydatný vegetariánský chod.


Nezhasínat obrazovku
4-6
Nezhasínat obrazovku

Suroviny

4-6
Zkopírovat neoznačené suroviny ze seznamu
Chybí vám suroviny? Další recepty níže
Nutriční hodnoty

Na 1 porci

  • Energie 402 kcal
  • Bílkoviny 16 g
  • Sacharidy 14.25 g
  • Tuky 29.25 g
Ukázat všechny hodnoty Skrýt

Postup přípravy

Autor: Redakce Apetit , z vydání Apetit 2007/2

Přidat hodnocení

Jak se vám recept líbil?

Prosím doplňte hodnocení!

Děkujeme!

Vaše hodnocení bude zanedlouho publikováno.

Sdílejte recept s přáteli:
Hodnocení 4,3/5

Hodnocení receptu

4,3/5
(20 hlasů)
5
4
3
2
1
Sdílet

Komentáře

  profile image
ivushka
25.11.2009 17:06
Nemela jsem po ruce roketu a tak jsem premyslela, jakou chut pridat ke smetanove omacce, aby to melo nejaky smak. Nakonec jsem pridala provensalske bylinky a syr s modrou plisni, a k tomu doporuceny parmasan.Nedala jsem jidlo pod gril, ale zapekala ho asi dalsich 20minut, nez smetana zhoustla a na povrchu se neudelala zlatava kurcicka.Bylo to bajecne!
  profile image
Alena
09.01.2008 10:34
Recept se nachází v č.2/07, str.77
Časopis

Recept je z vydání:

Apetit 2007/2

Únor 2007

Související články

Svařák: Vyhněte se letos obvyklým chybám a inspiraci hledejte i u sousedů

Pokud byste měli přisoudit adventu nějakou vůni, proč by to byla právě vůně svařeného vína? I zarytí odpůrci míchání vína s čímkoli nebo ti, kteří si klidně i červené víno během roku dávají chladit, v prosinci mění názor a svařák si užívají. Jaké panují o svařáku mýty, jaké chyby děláme při přípravě, proč se inspirovat za hranicemi a jak se dělá nealko verze tohoto horkého nápoje? Vy máte otázky, my máme odpovědi.