Nová registrace Zapomenuté heslo

Snadné
> 120 min
4,4 (43x)
18. 7. 2014
Klasický rostbíf
Apetit
Klasický rostbíf
Apetit


Snadné
> 120 min
4,4 (43x)

Představujeme vám recept na klasický rostbíf od Zdeňka Lacmana, šéfkuchaře restaurace Cowboys Steakhouse na Starém Městě pražském. O přípravě pořádného kusu masa ví své!


Nezhasínat obrazovku
4
Nezhasínat obrazovku

Suroviny

4

Na maso

K podáváni

Zkopírovat neoznačené suroviny ze seznamu
Chybí vám suroviny? Další recepty níže
Nutriční hodnoty

Na 1 porci

  • Energie 539 kcal
  • Bílkoviny 42.25 g
  • Sacharidy 11 g
  • Tuky 36 g
Ukázat všechny hodnoty Skrýt

Postup přípravy

Autor: Redakce Apetit , z vydání Apetit 2007/1

Přidat hodnocení

Jak se vám recept líbil?

Prosím doplňte hodnocení!

Děkujeme!

Vaše hodnocení bude zanedlouho publikováno.

Sdílejte recept s přáteli:
Hodnocení 4,4/5

Hodnocení receptu

4,4/5
(43 hlasů)
5
4
3
2
1
Sdílet

Doporučujeme recept s videem

Steak se smetanovo-hořčičnou omáčkou
Časopis

Recept je z vydání:

Apetit 2007/1

Leden 2007