Kokosová korma s kuřecím masem je přesně to jídlo, které si budete pořád přidávat a nikdy nebudete mít dost. Korma je hustá smetanová omáčka, která voní kořením, je plná zeleniny a vnašem případě i pořádných kousků kuřecího masa. Nejlepší je tradičně s rýží, ať už jasmínovou nebo basmati.
Videorecept
Suroviny
Na recept
- Energie 2362 kcal
- Bílkoviny 174 g
- Sacharidy 214 g
- Tuky 79 g
Postup přípravy
Autor: redakce Apetitu, z vydání Apetit 2017/11
Recept je součástí kolekce

Recept je z vydání:
Apetit 2017/11
Listopadové číslo Apetitu vám pomůže hravě překonat pošmournost podzimu. Celé jsme ho totiž pojali jako návod, jak si listopad zamilovat – a věřte nebo ne, s našimi recepty to bude hračka! Právě proto, že předposlední měsíc v roce je v naší zeměpisné šířce šedivý, sychravý a smutný, rozhodli jsme se aspoň na chvíli přenést do Asie a vychutnat si všechny chutě, vůně a hlavně barvy, které tamní kuchyně nabízí. Můžete si tak s námi odskočit do Vietnamu, Thajska i Koreje. Čekají vás nejbarevnější recepty od Kamily Kamu Rundusové, opulentní indická hostina, dezerty plné exotických surovin či speciality z kuchyně šéfkuchaře Zdeňka Křížka. Nechybí ovšem ani recepty z oblíbené dýně či poctivé kachní hody. S novým Apetitem si letošní listopad opravdu užijete! Apetit, napsáno s chutí.