Nová registrace Zapomenuté heslo

Velmi snadné
< 30 min
4,1 (86x)
22. 11. 2018
Kokosová korma s kuřecím masem
Apetit
Kokosová korma s kuřecím masem
Apetit


Velmi snadné
< 30 min
4,1 (86x)

Kokosová korma s kuřecím masem je přesně to jídlo, které si budete pořád přidávat a nikdy nebudete mít dost. Korma je hustá smetanová omáčka, která voní kořením, je plná zeleniny a vnašem případě i pořádných kousků kuřecího masa. Nejlepší je tradičně s rýží, ať už jasmínovou nebo basmati.


Videorecept


Nezhasínat obrazovku
Pro 4 osoby
Nezhasínat obrazovku

Suroviny

Pro 4 osoby
Zkopírovat neoznačené suroviny ze seznamu
Chybí vám suroviny? Další recepty níže
Nutriční hodnoty

Na recept

  • Energie 2362 kcal
  • Bílkoviny 174 g
  • Sacharidy 214 g
  • Tuky 79 g
Ukázat všechny hodnoty Skrýt

Postup přípravy

Autor: redakce Apetitu, z vydání Apetit 2017/11

Přidat hodnocení

Jak se vám recept líbil?

Prosím doplňte hodnocení!

Děkujeme!

Vaše hodnocení bude zanedlouho publikováno.

Sdílejte recept s přáteli:
Hodnocení 4,1/5

Hodnocení receptu

4,1/5
(86 hlasů)
5
4
3
2
1
Sdílet

Komentáře

  profile image
horakova1987
25.01.2022 21:24
Kokosova korma kureci

Recept je součástí kolekce

Časopis

Recept je z vydání:

Apetit 2017/11

Listopadové číslo Apetitu vám pomůže hravě překonat pošmournost podzimu. Celé jsme ho totiž pojali jako návod, jak si listopad zamilovat – a věřte nebo ne, s našimi recepty to bude hračka! Právě proto, že předposlední měsíc v roce je v naší zeměpisné šířce šedivý, sychravý a smutný, rozhodli jsme se aspoň na chvíli přenést do Asie a vychutnat si všechny chutě, vůně a hlavně barvy, které tamní kuchyně nabízí. Můžete si tak s námi odskočit do Vietnamu, Thajska i Koreje. Čekají vás nejbarevnější recepty od Kamily Kamu Rundusové, opulentní indická hostina, dezerty plné exotických surovin či speciality z kuchyně šéfkuchaře Zdeňka Křížka. Nechybí ovšem ani recepty z oblíbené dýně či poctivé kachní hody. S novým Apetitem si letošní listopad opravdu užijete! Apetit, napsáno s chutí.

Související články

Ochutnejte jemné a podmanivé ořechové omáčky

Oříšky s oblibou mlsáme jen tak samotné nebo opražené. Skvěle se také hodí do dezertů a sladkých jídel. Už jste je ale někdy zkoušeli v omáčce skvěle doplňující chuť masa i čerstvé zeleniny? Přinášíme vám řadu receptů na ořechové omáčky, které jsou nejen chutné, ale také nabité řadou zdraví prospěšných látek.