Lečo je prostá, chutná, a hlavně rychlá a snadná letní večeře, v níž využijete čerstvou zeleninu, ať už koupenou, či z vlastní zahrádky. S poměry použité úrody můžete koneckonců improvizovat podle chuti, ale pokud nejste zapřisáhlí vegetariáni, uzeninu rozhodně nevynechávejte ani nešiďte, dodává pokrmu tu správnou chuť i vůni.
Videorecept
Suroviny
Na 1 porci
- Energie 576 kcal
- Bílkoviny 23 g
- Sacharidy 37 g
- Tuky 31.5 g
Postup přípravy
Autor: Redakce, z vydání Apetit 2022/8
Recept je součástí kolekce

Recept je z vydání:
Apetit 2022/8
Na co se můžete těšit v srpnovém čísle Apetitu plném žhavých letních receptů? Připravili jsme pro vás rychlé prázdninové večeře, pětici osvěžujících receptů, které vás během vlny veder zaručeně ochladí, a dechberoucí zmrzlinové dezerty. A protože je sezona grilování v plném proudu, máme pro vás i jídla z grilu, která můžete jíst od rána do večera. Společně se také vypravíme na gurmánský výlet do Středomoří a od kuchaře Chateau Trnová, Jana Sommera, se krok za krokem naučíme upéct luxusní plněný králičí hřbet. Pokud si stejně jako my neumíte představit prázdniny bez rtů modrých od borůvek, potěší vás sladké borůvkové recepty. Barevnou letní úrodu zavaříme, naložíme, zamrazíme či usušíme na zimu. Srpnový Apetit je v prodeji od 14. 7. 2022. Apetit, napsáno s chutí.