Nová registrace Zapomenuté heslo

Snadné
> 60 min
4,7 (10x)
11. 2. 2015
Škvarky a sádlo
Apetit
Sádlo se škvarky
Apetit


Snadné
> 60 min
4,7 (10x)

Nejlepší škvarky jsou čerstvé, posolené a ještě teplé! A k nim dobrý měkký chleba.


Nezhasínat obrazovku
Na 2,5-3 kg sádla
Nezhasínat obrazovku

Suroviny

Na 2,5-3 kg sádla
Zkopírovat neoznačené suroviny ze seznamu
Chybí vám suroviny? Další recepty níže
Nutriční hodnoty

Na recept

  • Energie 44800 kcal
  • Bílkoviny 0 g
  • Sacharidy 0 g
  • Tuky 4950 g
Ukázat všechny hodnoty Skrýt

Postup přípravy

Autor: Redakce Apetit , z vydání Apetit 2014/2

Přidat hodnocení

Jak se vám recept líbil?

Prosím doplňte hodnocení!

Děkujeme!

Vaše hodnocení bude zanedlouho publikováno.

Sdílejte recept s přáteli:
Hodnocení 4,7/5

Hodnocení receptu

4,7/5
(10 hlasů)
5
4
3
2
1
Sdílet

Recept je součástí kolekce

Časopis

Recept je z vydání:

Apetit 2014/2

Thajsko na talířiSólo pro pašíkaSladký ValentýnRecepty jako křen

Související články

Škvarková pomazánka

Škvarky 9x jinak jako základ skvělých jídel

Čerstvé vepřové škvarky jsou výborné nejen s chlebem, cibulkou a kyselou okurkou jako chuťovka k pivu. Hodí se také do mnoha jídel, kterým zvýrazní chuť a díky tuku přidají vláčnost. Máme pro vás devět snadných a lákavých pokrmů, které jistě vaše chuťové pohárky zaujmou.