Nová registrace Zapomenuté heslo

Japonská kuchyně

Japonská kuchyně je oslavou čerstvosti, jednoduchosti a estetické dokonalosti. Proslulá pokrmy jako sushi, sashimi, ramen nebo tempura, staví na kvalitních surovinách, jako jsou ryby, mořské plody, rýže a sezónní zelenina. Charakteristická je i harmonie chutí umami, kterou doplňuje lehkost a vyváženost. Nechybí zde ani ikonická miso polévka či fermentované produkty, jako je sójová omáčka a tofu nebo tempeh. Japonská kuchyně je nejen gurmánský zážitek, ale také umění servírovat jídlo s úctou a péčí.

Losos v sezamu s rýží a salátkem
< 60 min
5,0

Losos v sezamu s rýží a salátkem

Pečené suši
< 45 min
5,0

Pečené suši

Závitky s vejci, slaninou a sýrem
< 45 min
5,0

Závitky s vejci, slaninou a sýrem

Tatarák z tuňáka
< 10 min
5,0

Tatarák z tuňáka

Vietnamská polévka pho bo
Bleskové kuřecí pho
Veganský ramen s houbami
Tofu ramen se špenátem
15receptů
15 receptů na asijské polévky: Vyzkoušíte vietnamskou Pho, thajskou Khao Soi, japonský ramen nebo nějakou jinou?
Vepřový řízek tonkatsu
< 30 min
5,0

Vepřový řízek tonkatsu

Všechny kategorie článků