Nová registrace Zapomenuté heslo

Snadné
< 90 min
4,2 (24x)
12. 4. 2024
Japonský cheesecake
Apetit
Nadýchaný japonský cheesecake
Apetit


Snadné
< 90 min
4,2 (24x)

Japonskému cheesecaku se říká také suflé cheesecake a učaruje vám svou nebeskou nadýchaností. Jakmile ochutnáte první lžičku, okamžitě pochopíte, proč je japonská cukrařina v posledních letech tolik oceňovaná. Recept na cheesecake sází na bílkový sníh, který dodá cheesecaku onu pověstnou lehkost. Pokud chcete sázku na jistotu, stabilizujte sníh vinným kamenem.


Videorecept


Nezhasínat obrazovku
Na 1 cheesecake o průměru 16 cm
Nezhasínat obrazovku

Suroviny

Na 1 cheesecake o průměru 16 cm
Zkopírovat neoznačené suroviny ze seznamu
Chybí vám suroviny? Další recepty níže
Nutriční hodnoty

Na recept

  • Energie 1263 kcal
  • Bílkoviny 50 g
  • Sacharidy 97 g
  • Tuky 73 g
Ukázat všechny hodnoty Skrýt

Postup přípravy

Autor: Redakce, z vydání Apetit Nadýchaný japonský cheesecake

Přidat hodnocení

Jak se vám recept líbil?

Prosím doplňte hodnocení!

Děkujeme!

Vaše hodnocení bude zanedlouho publikováno.

Sdílejte recept s přáteli:
Hodnocení 4,2/5

Hodnocení receptu

4,2/5
(24 hlasů)
5
4
3
2
1
Sdílet

Recept je součástí kolekce

Související články

Bistro Bjukitchen

Historie a pravidla spropitného: Kolik se dává dýško u nás a v zahraničí?

Ať už si dáte ranní kávu ve vaší oblíbené kavárně, oběd v bistru blízko práce či si zajdete na večerní menu v luxusní restauraci, pravděpodobně vyjádříte obsluze spokojenost s jídlem, pitím i kvalitou servisu tak, že jí při placení necháte nějaké peníze navíc. Dýško neboli spropitné není žádná novinka, ale jak vlastně vzniklo? A kolik by se mělo dávat?