Skvělý předkrm nebo chuťovka k pivu! Šéfkuchař Petr Heneš vám jejich přípravu ukáže pěkně krok za krokem.
Suroviny
Na škvarkovou pomazánku
Na pagáče
Na ozdobení
Na recept
- Energie 11046 kcal
- Bílkoviny 157 g
- Sacharidy 395 g
- Tuky 968 g
Postup přípravy
Autor: kojzarova.m , z vydání Apetit 2016/2
Recept je součástí kolekce

Recept je z vydání:
Apetit 2016/2
Neustálé přechody mezi teplem a zimou jsou jako šité na míru nejrůznějším bacilům a virům. Přineseme vám 63 receptů, které skvěle fungují proti zimě a dokonale zahřejí. Ať už vás Valentýn plní euforií nebo vás nechává zcela chladnými, Valentýnské menu, které pro vás připravili finalisté soutěže Masterchef, vás zcela nadchne! Masopust je tu a my pro vás máme recept na nejlepší koblihy na světě od osoby nejpovolanější, blogerky Maškrtnice. Přeneseme se do malebného francouzského bistra a vyzkoušíme ty nejlepší recepty autorky Anne-Katrin Weber.