Nová registrace Zapomenuté heslo

Velmi snadné
< 30 min
4,3 (17x)
17. 10. 2017
Nakládané melounové ‚slupky‘ à la matjesy
Apetit
Nakládané melounové ‚slupky‘ à la matjesy
Apetit


Velmi snadné
< 30 min
4,3 (17x)

Chystáte-li se nakládat melounové okraje do menších sklenic, nakrájejte je raději na kostky o hraně 2,5cm. Totéž platí i pro případ, že je chcete mít opravdu celé měkké. Pokud se vám nechce nakládat v malém, můžete si slupky nastřádat za pár dnů v uzavřené nádobě v chladničce.


Nezhasínat obrazovku
Na 1 cca 1,2-1,5l sklenici
Nezhasínat obrazovku

Suroviny

Na 1 cca 1,2-1,5l sklenici
Zkopírovat neoznačené suroviny ze seznamu
Chybí vám suroviny? Další recepty níže
Nutriční hodnoty

Na recept

  • Energie 67 kcal
  • Bílkoviny 2 g
  • Sacharidy 10 g
  • Tuky 1 g
Ukázat všechny hodnoty Skrýt

Postup přípravy

Autor: redakce Apetitu, z vydání Apetit 2016/7

Přidat hodnocení

Jak se vám recept líbil?

Prosím doplňte hodnocení!

Děkujeme!

Vaše hodnocení bude zanedlouho publikováno.

Sdílejte recept s přáteli:
Hodnocení 4,3/5

Hodnocení receptu

4,3/5
(17 hlasů)
5
4
3
2
1
Sdílet
Časopis

Recept je z vydání:

Apetit 2016/7

Červencové číslo je jako obvykle pěkně žhavé! Máme pro vás ty nejlepší recepty na rozpálený gril a tipy na bleskové večeře pro parné letní dny, ale i lehké a křupavé saláty a nejbáječnější ovocné koláče a víkendové snídaně. Vydejte se s námi na výpravu do Brazílie! K Riu de Janeiro budou brzy upírat zrak všichni sportovní fanoušci, s našimi skvostnými recepty plnými chutí, vůní a barev se však na latinskoamerickou notu můžete naladit už nyní... Francouzký koláč clafoutis připomínající naši bublaninu určitě znáte v originálním provedení s černými třešněmi. My vám nabízíme nejen klasiku, ale i varianty s jiným ovocem, a ukážeme vám, že základní myšlenka clafoutisu se dá využít i naslano! Nahlédneme spolu do nové knihy blogerky Elly Woodward Lahodně s Ellou každý den. Její recepty na zdravé snídaně, smoothie, jídla s sebou, bezmasé večeře pro jednoho i hostiny pro přátele si zamilujete stejně jako my. Apetit, napsáno s chutí.

Související články

Křupavé chipsy ze slupek? Proč by ne…

Od slupky až po nať. Tak by se dal charakterizovat přístup berlínské iniciativy RESTLOS GLÜCKLICH, jejíž členové přijeli do Prahy předvést na semináři pořádaném v prostorách Minimum Waste, jak uvařit čtyřchodové menu, aby ani drobeček nepřišel nazmar.