Nová registrace Zapomenuté heslo

Velmi snadné
> 60 min
4,5 (33x)
18. 7. 2014
Pikantní křidélka s omáčkou z modrého sýra
Apetit
Pikantní křidélka s omáčkou z modrého sýra
Apetit


Velmi snadné
> 60 min
4,5 (33x)

Pikantní křidélka s omáčkou z modrého sýra servírujte s čerstvým chlebem. A pro útlocitnější strávníky misku s vodou a roli papírových ubrousků na utírání rukou... Lepkavá kuřecí křídla promění vaši párty v nezapomenutelný zážitek – a to nejen ten gurmánský.


Nezhasínat obrazovku
4-6
Nezhasínat obrazovku

Suroviny

4-6

Na pikantní omáčku

Na sýrovou omáčku

K podávání

Zkopírovat neoznačené suroviny ze seznamu
Chybí vám suroviny? Další recepty níže
Nutriční hodnoty

Na 1 porci

  • Energie 936 kcal
  • Bílkoviny 56 g
  • Sacharidy 18.25 g
  • Tuky 69.25 g
Ukázat všechny hodnoty Skrýt

Postup přípravy

Autor: Redakce Apetit , z vydání Apetit 2010/11

Přidat hodnocení

Jak se vám recept líbil?

Prosím doplňte hodnocení!

Děkujeme!

Vaše hodnocení bude zanedlouho publikováno.

Sdílejte recept s přáteli:
Hodnocení 4,5/5

Hodnocení receptu

4,5/5
(33 hlasů)
5
4
3
2
1
Sdílet

Doporučujeme recept s videem

Pomalu pečená hovězí žebra

Recept je součástí kolekce

Časopis

Recept je z vydání:

Apetit 2010/11

Husa svatomartinskáHalloweenské orgieJedlé kaštanyKřehoučký jazykHřeště s vášní!

Související články

shutterstock_2462123559.webp

Už žádné měkké hranolky! Mýty o lžičce mouky i skutečné tipy od profíků, díky kterým si pochutnáte

Nejen na internetu koluje spousta zaručených triků na dokonalé hranolky. Jeden z nich radí přidat do horkého oleje lžíci mouky pro extra křupavost. Zní to zajímavě, ale má to háček. Žádný respektovaný kuchařský web, ať už český, nebo zahraniční, tento postup nedoporučuje. Pojďme se podívat, v čem spočívá skutečné kouzlo zlatavých a křupavých hranolek a proč je fígl s moukou spíše krokem vedle.