Nová registrace Zapomenuté heslo

Velmi snadné
> 60 min
4,5 (34x)
18. 7. 2014
Pikantní křidélka s omáčkou z modrého sýra
Apetit
Pikantní křidélka s omáčkou z modrého sýra
Apetit


Velmi snadné
> 60 min
4,5 (34x)

Pikantní křidélka s omáčkou z modrého sýra servírujte s čerstvým chlebem. A pro útlocitnější strávníky misku s vodou a roli papírových ubrousků na utírání rukou... Lepkavá kuřecí křídla promění vaši párty v nezapomenutelný zážitek – a to nejen ten gurmánský.


Nezhasínat obrazovku
4-6
Nezhasínat obrazovku

Suroviny

4-6

Na pikantní omáčku

Na sýrovou omáčku

K podávání

Zkopírovat neoznačené suroviny ze seznamu
Chybí vám suroviny? Další recepty níže
Nutriční hodnoty

Na 1 porci

  • Energie 936 kcal
  • Bílkoviny 56 g
  • Sacharidy 18.25 g
  • Tuky 69.25 g
Ukázat všechny hodnoty Skrýt

Postup přípravy

Autor: Redakce Apetit , z vydání Apetit 2010/11

Přidat hodnocení

Jak se vám recept líbil?

Prosím doplňte hodnocení!

Děkujeme!

Vaše hodnocení bude zanedlouho publikováno.

Sdílejte recept s přáteli:
Hodnocení 4,5/5

Hodnocení receptu

4,5/5
(34 hlasů)
5
4
3
2
1
Sdílet

Doporučujeme recept s videem

Pomalu pečená hovězí žebra

Komentáře

Dagmar Caletková
08.11.2014 17:34

vynikající, skvělá kombinace s pečenou nebo grilovanou zeleninou a celerovým salátem

Recept je součástí kolekce

Časopis

Recept je z vydání:

Apetit 2010/11

Husa svatomartinskáHalloweenské orgieJedlé kaštanyKřehoučký jazykHřeště s vášní!

Související články

Svařák: Vyhněte se letos obvyklým chybám a inspiraci hledejte i u sousedů

Pokud byste měli přisoudit adventu nějakou vůni, proč by to byla právě vůně svařeného vína? I zarytí odpůrci míchání vína s čímkoli nebo ti, kteří si klidně i červené víno během roku dávají chladit, v prosinci mění názor a svařák si užívají. Jaké panují o svařáku mýty, jaké chyby děláme při přípravě, proč se inspirovat za hranicemi a jak se dělá nealko verze tohoto horkého nápoje? Vy máte otázky, my máme odpovědi.