
< 20 min
3,8
Houby ve sladkokyselém nálevu

< 75 min
3,7
Hruškové čatní

< 45 min
4,1
Nakládané okurky babičky Jiřinky

> 60 min
4,2
Houby s octem podle Viléma V.

> 60 min
4,1
Dhál z červené čočky a pečeného květáku & čapátí

> 60 min
3,4
Nakládané papriky se zelím

< 90 min
4,1
Špagety s rajčatovou omáčkou a trhaným kuřecím masem

< 75 min
4,4
Kořeněné pečenáče

> 60 min
4,8
Nakládané okurky s křenem

< 60 min
4,1
Rebarborové čatní

< 45 min
4,3
Mac and cheese s květákem a kari

< 45 min
4,5
Domácí zavináče

< 60 min
4,3
Mrkvová polévka se sedmi druhy koření

< 60 min
3,8
Hříbky v octě

< 60 min
4,3
Špenát s bramborami

< 60 min
3,8
Indické palačinky dosa s kořeněnými bramborami

< 90 min
4,3
Červenořepný dhal s cizrnovými plackami

< 60 min
3,3
Kvašáky

> 60 min
4,4
Ovocné domácí čatní

> 60 min
3,9
Naložená bílá ryba

< 20 min
4,1
Čatní

< 20 min
4,1
Salát z naklíčeného munga s okurkou

< 20 min
0,0
Kořeněný dhal z červené čočky + jehněčí maso

< 10 min
3,3
Domácí hořčice
Související články
- Jak se udržuje Kristina Kloubková štíhlá a fit? Zkuste sýrové tyčky a žlutou rýži podle jejího receptu
- Kristina Kloubková: Baví mě přátelský duch Apetit pikniku, těším se na novou Línou kuchařku
- Konec italské dominanci? Moravská vína drtí světové konkurenty a potvrzují, že patří mezi absolutní špičku
- Jak zůstat fit i na podzim: Neschovávejte se pod svetry, plánujte jídlo a dovolte si hřešit
- Tajemství dokonalých hranolků: Tento dvoufázový trik z nich udělá křupavou delikatesu!
- Zaprášené vývařovny, nebo poctivá česká kuchyně? Robin Nguyen hledá nejlepší jídelnu v Praze