< 20 min
3,9
Houby ve sladkokyselém nálevu
< 75 min
3,7
Hruškové čatní
< 45 min
4,2
Nakládané okurky babičky Jiřinky
> 60 min
4,1
Dhál z červené čočky a pečeného květáku & čapátí
> 60 min
4,2
Houby s octem podle Viléma V.
> 60 min
3,4
Nakládané papriky se zelím
< 90 min
4,0
Špagety s rajčatovou omáčkou a trhaným kuřecím masem
< 75 min
4,4
Kořeněné pečenáče
> 60 min
4,8
Nakládané okurky s křenem
< 60 min
4,0
Rebarborové čatní
< 45 min
4,2
Mac and cheese s květákem a kari
< 45 min
4,5
Domácí zavináče
< 60 min
4,3
Mrkvová polévka se sedmi druhy koření
< 60 min
3,8
Hříbky v octě
< 60 min
3,8
Indické palačinky dosa s kořeněnými bramborami
< 60 min
4,3
Špenát s bramborami
< 90 min
4,3
Červenořepný dhal s cizrnovými plackami
> 60 min
4,4
Ovocné domácí čatní
< 60 min
3,3
Kvašáky
> 60 min
3,8
Naložená bílá ryba
< 20 min
4,0
Čatní
< 20 min
4,2
Salát z naklíčeného munga s okurkou
< 20 min
0,0
Kořeněný dhal z červené čočky + jehněčí maso
< 45 min
5,0
Kuřecí kari s kokosovým mlékem
Související články
- Výjimečná asijská kuchyně u vás doma? Objevte autentickou chuť Asie s Shan’shi
- Michelin hodnotí celou republiku: Dočkáme se konečně dvou hvězd? A které restaurace mají letos největší šanci uspět?
- Vídeň má skrytý poklad mezi ulicemi: Nečekejte památku, ale místo, kde se zastaví čas a setřou rozdíly mezi lidmi
- Nečekané pravdy o jídle: 10 mýtů, které vás drží v omylu už celé roky. Pravda o cukru, lepku, tucích i špenátu podle odborníků
- Maršálek odtajnil recept: Dokonalá vosí hnízda? Bez piškotů, tajemství je v ořechovém těstě
- Sladký trik pro mozek a srdce: Hořká, ale mocná aneb jak čokoláda prospívá zdraví