Nová registrace Zapomenuté heslo

Velmi snadné
> 60 min
3,8 (20x)
20. 10. 2017
Kvašená zelenina "pickles" s červenou řepou


Velmi snadné
> 60 min
3,8 (20x)

Navinulá výrazná chuť kvašené zeleniny perfektně sedí k mexickému stylu.


Nezhasínat obrazovku
Na cca 1 litr
Nezhasínat obrazovku

Suroviny

Na cca 1 litr
Zkopírovat neoznačené suroviny ze seznamu
Chybí vám suroviny? Další recepty níže
Nutriční hodnoty

Na recept

  • Energie 629 kcal
  • Bílkoviny 18 g
  • Sacharidy 119 g
  • Tuky 5 g
Ukázat všechny hodnoty Skrýt

Postup přípravy

Autor: kojzarova.m , z vydání Apetit 2016/3

Přidat hodnocení

Jak se vám recept líbil?

Prosím doplňte hodnocení!

Děkujeme!

Vaše hodnocení bude zanedlouho publikováno.

Sdílejte recept s přáteli:
Hodnocení 3,8/5

Hodnocení receptu

3,8/5
(20 hlasů)
5
4
3
2
1
Sdílet

Recept je součástí kolekce

Časopis

Recept je z vydání:

Apetit 2016/3

Společně si připravíme domácí kari pasty a z nich uvaříme báječná jídla, která dokonale zahřejí a nabijí tělo energií. Hitem dneška je bezesporu fermentování! S námi ho zcela hravě zvládnete i v domácích podmínkách... Spojíme špetku vzpomínek z dětství s kapkou inspirace z amerických bister a užijeme si spolu návštěvu mléčného baru. Dáte si raději jahodový shake nebo řezy Florida? Piknik v zimě? Ano! Uvařte si dobroty podle našich receptů a uspořádejte malou hostinu na čerstvém vzduchu... Zařaďte do svého jídelníčku superpotraviny! Jsou plné živin, vitamínů a minerálů a pro vaše zdraví udělají maximum.

Související články

Domácí kimči

Jak na to: domácí kvašená zelenina

Japonci jsou národem, kde žijí nejdéle se dožívající lidé. Nikdo neví, čím to přesně je, i když pár teorií už vzniklo. Jedním z aspektů by mohla být kvašená zelenina kimči, kterou Japonci milují. Ať už si připravíte kimči nebo pickles, rozhodně tím svému zdraví prospějete!