Nová registrace Zapomenuté heslo

Snadné
> 60 min
4,9 (8x)
3. 12. 2015
Zmrzlina se švestkovou omáčkou a perníčky
Apetit
Zmrzlina se švestkovou omáčkou a perníčky
Apetit


Snadné
> 60 min
4,9 (8x)

Štědrý pohár s voňavými medovými perníčky bude vynikající sladkou tečkou za sváteční večeří.


Nezhasínat obrazovku
6
Nezhasínat obrazovku

Suroviny

6

Na perníčky

Na bílkovou polevu

Zkopírovat neoznačené suroviny ze seznamu
Chybí vám suroviny? Další recepty níže
Nutriční hodnoty

Na 1 porci

  • Energie 1345.17 kcal
  • Bílkoviny 35.33 g
  • Sacharidy 179.83 g
  • Tuky 45.67 g
Ukázat všechny hodnoty Skrýt

Postup přípravy

Autor: Redakce Apetit , z vydání Apetit 2011/12

Přidat hodnocení

Jak se vám recept líbil?

Prosím doplňte hodnocení!

Děkujeme!

Vaše hodnocení bude zanedlouho publikováno.

Sdílejte recept s přáteli:
Hodnocení 4,9/5

Hodnocení receptu

4,9/5
(8 hlasů)
5
4
3
2
1
Sdílet

Recept je součástí kolekce

Časopis

Recept je z vydání:

Apetit 2011/12

3× menu na vánoční svátkyVánoce voní vanilkouCukroví podle redakce ApetituSeriál o mase: Telecí kýta

Související články

shutterstock_2462123559.webp

Už žádné měkké hranolky! Mýty o lžičce mouky i skutečné tipy od profíků, díky kterým si pochutnáte

Nejen na internetu koluje spousta zaručených triků na dokonalé hranolky. Jeden z nich radí přidat do horkého oleje lžíci mouky pro extra křupavost. Zní to zajímavě, ale má to háček. Žádný respektovaný kuchařský web, ať už český, nebo zahraniční, tento postup nedoporučuje. Pojďme se podívat, v čem spočívá skutečné kouzlo zlatavých a křupavých hranolek a proč je fígl s moukou spíše krokem vedle.