Nová registrace Zapomenuté heslo

Snadné
> 60 min
4,9 (9x)
3. 12. 2015
Zmrzlina se švestkovou omáčkou a perníčky
Apetit
Zmrzlina se švestkovou omáčkou a perníčky
Apetit


Snadné
> 60 min
4,9 (9x)

Štědrý pohár s voňavými medovými perníčky bude vynikající sladkou tečkou za sváteční večeří.


Nezhasínat obrazovku
6
Nezhasínat obrazovku

Suroviny

6

Na perníčky

Na bílkovou polevu

Zkopírovat neoznačené suroviny ze seznamu
Chybí vám suroviny? Další recepty níže
Nutriční hodnoty

Na 1 porci

  • Energie 1345.17 kcal
  • Bílkoviny 35.33 g
  • Sacharidy 179.83 g
  • Tuky 45.67 g
Ukázat všechny hodnoty Skrýt

Postup přípravy

Autor: Redakce Apetit , z vydání Apetit 2011/12

Přidat hodnocení

Jak se vám recept líbil?

Prosím doplňte hodnocení!

Děkujeme!

Vaše hodnocení bude zanedlouho publikováno.

Sdílejte recept s přáteli:
Hodnocení 4,9/5

Hodnocení receptu

4,9/5
(9 hlasů)
5
4
3
2
1
Sdílet

Recept je součástí kolekce

Časopis

Recept je z vydání:

Apetit 2011/12

3× menu na vánoční svátkyVánoce voní vanilkouCukroví podle redakce ApetituSeriál o mase: Telecí kýta

Související články

20251027_Povidloň_16x9_foto3.jpg

Tento koláč miluje celá rodina: Vyzkoušejte povidloň a 7 možností, jak ho připravit pokaždé jinak

Povidloň je dezert, který se neptá, jestli máte chuť na něco výjimečného – prostě vás dostane. Recept našich babiček znovu kraluje kuchyním a vrací se v plné slávě: s lehkým odpalovaným těstem, krémovým tvarohem a švestkovými povidly, které provoní celý dům. Zapomeňte na složité dorty, tuhle poctivou delikatesu si zamilujete pro její jednoduchost i dokonalou kombinaci chutí.