Nová registrace Zapomenuté heslo

Velmi snadné
> 60 min
5,0 (4x)
25. 8. 2017
Rýžová zmrzlina s medovými hruškami
Apetit
Rýžová zmrzlina s medovými hruškami
Apetit


Velmi snadné
> 60 min
5,0 (4x)

Rýžová zmrzlina je vlastně rýžový pudink na druhou... A s pošírovanou hruškou tvoří přímo nebeský pár. 


Nezhasínat obrazovku
Pro 6 osob
Nezhasínat obrazovku

Suroviny

Pro 6 osob

Na zmrzlinu

Zkopírovat neoznačené suroviny ze seznamu
Chybí vám suroviny? Další recepty níže
Nutriční hodnoty

Na recept

  • Energie 9488 kcal
  • Bílkoviny 211 g
  • Sacharidy 767 g
  • Tuky 608 g
Ukázat všechny hodnoty Skrýt

Postup přípravy

Autor: redakce Apetitu, z vydání Apetit 2015/3

Přidat hodnocení

Jak se vám recept líbil?

Prosím doplňte hodnocení!

Děkujeme!

Vaše hodnocení bude zanedlouho publikováno.

Sdílejte recept s přáteli:
Hodnocení 5,0/5

Hodnocení receptu

5,0/5
(4 hlasy)
5
4
3
2
1
Sdílet

Recept je součástí kolekce

Časopis

Recept je z vydání:

Apetit 2015/3

Než přijde jaro, máme pro vás lahůdky pro radost i pro zdraví. Skvělé ryby na másle, recepty s masem i bez masa a také svěží saláty.Zakouzlíme s čajem, který umí dochutit jídlo stejně jako koření.Myslíme i na sladkomilné. Objevte s námi ty nejlepší skandinávské dezerty. Mandlový dort s máslovým krémem a griliášem vás dostane stejně jako nás v redakci.V březnovém Apetitu vám také nabízíme malou ukázku z připravované kuchařky Rýže a spoustu dalších receptů, na kterých si pochutnáte.