Nová registrace Zapomenuté heslo

Velmi snadné
< 60 min
4,5 (13x)
31. 5. 2019
Zadělávané smetanové kedlubny
Apetit
Zadělávané smetanové kedlubny
Apetit


Velmi snadné
< 60 min
4,5 (13x)

Kedlubny jsou skvělé i zatepla. Zadělávané se smetanou je podávejte jako přílohu k pečenému masu nebo je doplňte novými bramborami a servírujte jako lehkou večeři. Dušené kedlubny na smetaně jsou lahodná zeleninová příloha a skvělá náhrada za moravské zelí.


Nezhasínat obrazovku
Pro 4 osoby
Nezhasínat obrazovku

Suroviny

Pro 4 osoby
Zkopírovat neoznačené suroviny ze seznamu
Chybí vám suroviny? Další recepty níže
Nutriční hodnoty

Na recept

  • Energie 503 kcal
  • Bílkoviny 29 g
  • Sacharidy 31 g
  • Tuky 29 g
Ukázat všechny hodnoty Skrýt

Postup přípravy

Autor: redakce Apetitu, z vydání Apetit 2018/6

Přidat hodnocení

Jak se vám recept líbil?

Prosím doplňte hodnocení!

Děkujeme!

Vaše hodnocení bude zanedlouho publikováno.

Sdílejte recept s přáteli:
Hodnocení 4,5/5

Hodnocení receptu

4,5/5
(13 hlasů)
5
4
3
2
1
Sdílet

Recept je součástí kolekce

Časopis

Recept je z vydání:

Apetit 2018/6

Užijte si s námi začátek léta! Červnové vydání Apetitu, na jehož obálce září legendární jahodový dort Fraisier, vychází už 16. 5.! Vydejte se s námi na gurmánskou cestu po Evropě a nechte se okouzlit místními specialitami. Také si nezapomeňte vychutnat sladké červené jahody v mnoha podobách nebo neokoukané kedlubny v lahodném originálním pojetí. Nové číslo také odhalí dlouho očekávané výsledky soutěže o nejlepší cheesecake! A samozřejmě v něm nechybí ani velký průvodce 8. ročníkem Apetit pikniku, který se koná už 16. 6. v pražské Grébovce. Nalaďte se s námi na piknikovou atmosféru a přijďte se za námi podívat! Apetit, napsáno s chutí.