2018/6
13.05.2018
2018/6
13.05.2018
Obsah vydání
Užijte si s námi začátek léta! Červnové vydání Apetitu, na jehož obálce září legendární jahodový dort Fraisier, vychází už 16. 5.! Vydejte se s námi na gurmánskou cestu po Evropě a nechte se okouzlit místními specialitami. Také si nezapomeňte vychutnat sladké červené jahody v mnoha podobách nebo neokoukané kedlubny v lahodném originálním pojetí. Nové číslo také odhalí dlouho očekávané výsledky soutěže o nejlepší cheesecake! A samozřejmě v něm nechybí ani velký průvodce 8. ročníkem Apetit pikniku, který se koná už 16. 6. v pražské Grébovce. Nalaďte se s námi na piknikovou atmosféru a přijďte se za námi podívat!
Apetit, napsáno s chutí.
< 20 min
0,0
Jahodový freakshake
< 120 min
3,8
Laskonky s griliášovým krémem
> 60 min
5,0
Quiche s liškami, schwarzwaldskou šunkou a šalotkami
< 30 min
4,0
Omeleta okonomijaki
< 20 min
0,0
Chleba se zakysaným máslem a nakládanou mrkví
< 30 min
4,2
Buttermilk fried chicken burger
< 45 min
4,2
Kynuté lívance s jahodami a šlehačkou
< 60 min
4,8
Jahodové taštičky
> 60 min
4,4
Jahodová zmrzlina s balzamikovým octem
> 60 min
4,1
Jahodový cobbler
> 60 min
4,6
Dort se smetanovým krémem a pečenými jahodami
< 120 min
4,1
Koláč italské babičky (La torta della nonna)
< 60 min
4,4
Bifteki se salátem a rozmarýnovými bramborami
< 60 min
4,8
Soljanka
< 90 min
4,0
Luxusní ratatouille
< 60 min
4,3
‚Plážový‘ burek se sýrem
< 60 min
3,6
Ryba pečená v majonéze
> 60 min
4,2
Matcha cheesecake
> 60 min
3,7
Dvojitý pečený nepečený cheesecake
> 60 min
4,0
Cheesecake s pošírovanými hruškami a praliné polevou
< 60 min
4,8
Pečené brokolicové nočky
< 30 min
0,0
Jáhly s bobem zahradním
< 20 min
0,0
Citronové fazolky
> 60 min
5,0
Kedlubnové řízky s bylinkovou polentou a mrkvičkami
< 60 min
0,0
Zapékané kedlubny s dvojí náplní
< 60 min
5,0
Balzamikové kedlubny
< 30 min
4,0
Kedlubnové zelí
> 60 min
3,2
Pečený vepřový bůček na pivu a česneku s jarními cibulkami
< 60 min
4,3
Zadělávané smetanové kedlubny
< 30 min
4,7
Krémová kedlubnová polévka
< 30 min
5,0
Kedlubnové skleničky
< 20 min
5,0
Salát s marinovaným lososem
< 30 min
4,5
Tradiční salát Niçoise
< 30 min
3,9
Veganské těstoviny carbonara
< 30 min
4,1
Frittata s jarní cibulkou a houbami
< 60 min
0,0
Lososovitý pstruh s hráškem
< 50 min
4,2
Kuře v arašídové omáčce s rýží
< 60 min
1,5
Vepřový řízek s rebarborovým zelím
< 30 min
4,7

