2018/6
13.05.2018

2018/6
13.05.2018
Obsah vydání
Užijte si s námi začátek léta! Červnové vydání Apetitu, na jehož obálce září legendární jahodový dort Fraisier, vychází už 16. 5.! Vydejte se s námi na gurmánskou cestu po Evropě a nechte se okouzlit místními specialitami. Také si nezapomeňte vychutnat sladké červené jahody v mnoha podobách nebo neokoukané kedlubny v lahodném originálním pojetí. Nové číslo také odhalí dlouho očekávané výsledky soutěže o nejlepší cheesecake! A samozřejmě v něm nechybí ani velký průvodce 8. ročníkem Apetit pikniku, který se koná už 16. 6. v pražské Grébovce. Nalaďte se s námi na piknikovou atmosféru a přijďte se za námi podívat!
Apetit, napsáno s chutí.

< 20 min
0,0
Jahodový freakshake

< 120 min
3,8
Laskonky s griliášovým krémem

> 60 min
5,0
Quiche s liškami, schwarzwaldskou šunkou a šalotkami

< 30 min
4,0
Omeleta okonomijaki

< 20 min
0,0
Chleba se zakysaným máslem a nakládanou mrkví

< 30 min
4,3
Buttermilk fried chicken burger

< 45 min
4,2
Kynuté lívance s jahodami a šlehačkou

< 60 min
4,8
Jahodové taštičky

> 60 min
4,5
Jahodová zmrzlina s balzamikovým octem

> 60 min
4,1
Jahodový cobbler

> 60 min
4,6
Dort se smetanovým krémem a pečenými jahodami

< 120 min
4,1
Koláč italské babičky (La torta della nonna)

< 60 min
4,3
Bifteki se salátem a rozmarýnovými bramborami

< 60 min
4,7
Soljanka

< 90 min
4,0
Luxusní ratatouille

< 60 min
4,3
‚Plážový‘ burek se sýrem

< 60 min
3,7
Ryba pečená v majonéze

> 60 min
4,2
Matcha cheesecake

> 60 min
3,6
Dvojitý pečený nepečený cheesecake

> 60 min
3,9
Cheesecake s pošírovanými hruškami a praliné polevou

< 60 min
4,7
Pečené brokolicové nočky

< 30 min
0,0
Jáhly s bobem zahradním

< 20 min
0,0
Citronové fazolky

> 60 min
5,0
Kedlubnové řízky s bylinkovou polentou a mrkvičkami

< 60 min
0,0
Zapékané kedlubny s dvojí náplní

< 60 min
5,0
Balzamikové kedlubny

< 30 min
4,0
Kedlubnové zelí

> 60 min
3,2
Pečený vepřový bůček na pivu a česneku s jarními cibulkami

< 60 min
4,5
Zadělávané smetanové kedlubny

< 30 min
4,6
Krémová kedlubnová polévka

< 30 min
5,0
Kedlubnové skleničky

< 20 min
5,0
Salát s marinovaným lososem

< 30 min
4,5
Tradiční salát Niçoise

< 30 min
4,0
Veganské těstoviny carbonara

< 30 min
4,1
Frittata s jarní cibulkou a houbami

< 60 min
0,0
Lososovitý pstruh s hráškem

< 50 min
4,3
Kuře v arašídové omáčce s rýží

< 60 min
1,6
Vepřový řízek s rebarborovým zelím

< 30 min
4,7