< 20 min
5,0
Nudle s tvarohem naslano
< 50 min
5,0
Maďarská polévka Lebbencsleves
< 120 min
5,0
Pečený králík s nádivkovými knedlíčky
> 120 min
4,4
Španělský ptáček s rýží podle Honzy Punčocháře
< 50 min
4,0
Chlupaté knedlíky s červeným zelím
> 120 min
4,0
Krůtí stehno pečené na špeku, česneku a rozmarýnu
> 60 min
4,0
Králičí ragú s mandlovou nádivkou podle Tita Eliáše
< 60 min
4,3
Zadělávané smetanové kedlubny
< 60 min
4,2
Trhací chleba se šalvějí, špekem a pečeným česnekem
< 60 min
4,2
Dušená mrkev s hráškem
> 60 min
4,2
Hunc
< 60 min
4,4
Španělský ptáček podle Marka Všetečky
> 60 min
5,0
Svíčková espuma & pečený karlovarský knedlík podle šéfkuchaře
< 60 min
4,5
Zelňačka se šťouchanými bramborami
< 60 min
5,0
Slepičí vývar s tyrolskými (špekovými) knedlíčky
< 45 min
4,6
Ražniči s remuládou
Související články
- Výjimečná asijská kuchyně u vás doma? Objevte autentickou chuť Asie s Shan’shi
- Michelin hodnotí celou republiku: Dočkáme se konečně dvou hvězd? A které restaurace mají letos největší šanci uspět?
- Vídeň má skrytý poklad mezi ulicemi: Nečekejte památku, ale místo, kde se zastaví čas a setřou rozdíly mezi lidmi
- Nečekané pravdy o jídle: 10 mýtů, které vás drží v omylu už celé roky. Pravda o cukru, lepku, tucích i špenátu podle odborníků
- Maršálek odtajnil recept: Dokonalá vosí hnízda? Bez piškotů, tajemství je v ořechovém těstě
- Sladký trik pro mozek a srdce: Hořká, ale mocná aneb jak čokoláda prospívá zdraví