Bramborová, mrkvová, špenátová... Tyhle polévky určitě znáte. Ale už jste zkoušeli kedlubnovou? Zahoďte prvotní ostych a ručíme vám za to, že si ji zamilujete. Je totiž nejen hedvábně krémová, ale především jemná a lahodná.
Suroviny
NA HRÁŠKOVÉ PESTO
Na recept
- Energie 2078 kcal
- Bílkoviny 35 g
- Sacharidy 72 g
- Tuky 179 g
Postup přípravy
Autor: redakce Apetitu, z vydání Apetit 2018/6
Recept je součástí kolekce

Recept je z vydání:
Apetit 2018/6
Užijte si s námi začátek léta! Červnové vydání Apetitu, na jehož obálce září legendární jahodový dort Fraisier, vychází už 16. 5.! Vydejte se s námi na gurmánskou cestu po Evropě a nechte se okouzlit místními specialitami. Také si nezapomeňte vychutnat sladké červené jahody v mnoha podobách nebo neokoukané kedlubny v lahodném originálním pojetí. Nové číslo také odhalí dlouho očekávané výsledky soutěže o nejlepší cheesecake! A samozřejmě v něm nechybí ani velký průvodce 8. ročníkem Apetit pikniku, který se koná už 16. 6. v pražské Grébovce. Nalaďte se s námi na piknikovou atmosféru a přijďte se za námi podívat! Apetit, napsáno s chutí.