Nová registrace Zapomenuté heslo

Velmi snadné
< 60 min
1,6 (7x)
28. 5. 2019
Vepřový řízek s rebarborovým zelím
Apetit
Vepřový řízek s rebarborovým zelím
Apetit


Velmi snadné
< 60 min
1,6 (7x)

Šťavnatý řízek ve voňavé bylinkové strounace je vždycky sázka na jistotu. Jak ho tentokrát trochu ozvláštnit? Zkuste k němu přidat lahodné rebarborové zelí! Jeho chutí budete určitě zaručeně okouzleni...


Videorecept


Nezhasínat obrazovku
Pro 4 osoby
Nezhasínat obrazovku

Suroviny

Pro 4 osoby

NA ZELÍ

Zkopírovat neoznačené suroviny ze seznamu
Chybí vám suroviny? Další recepty níže
Nutriční hodnoty

Na 1 porci

  • Energie 803.5 kcal
  • Bílkoviny 40 g
  • Sacharidy 37.75 g
  • Tuky 57 g
Ukázat všechny hodnoty Skrýt

Postup přípravy

Autor: redakce Apetitu, z vydání Apetit 2018/6

Přidat hodnocení

Jak se vám recept líbil?

Prosím doplňte hodnocení!

Děkujeme!

Vaše hodnocení bude zanedlouho publikováno.

Sdílejte recept s přáteli:
Hodnocení 1,6/5

Hodnocení receptu

1,6/5
(7 hlasů)
5
4
3
2
1
Sdílet

Recept je součástí kolekce

Časopis

Recept je z vydání:

Apetit 2018/6

Užijte si s námi začátek léta! Červnové vydání Apetitu, na jehož obálce září legendární jahodový dort Fraisier, vychází už 16. 5.! Vydejte se s námi na gurmánskou cestu po Evropě a nechte se okouzlit místními specialitami. Také si nezapomeňte vychutnat sladké červené jahody v mnoha podobách nebo neokoukané kedlubny v lahodném originálním pojetí. Nové číslo také odhalí dlouho očekávané výsledky soutěže o nejlepší cheesecake! A samozřejmě v něm nechybí ani velký průvodce 8. ročníkem Apetit pikniku, který se koná už 16. 6. v pražské Grébovce. Nalaďte se s námi na piknikovou atmosféru a přijďte se za námi podívat! Apetit, napsáno s chutí.