Sandtnerová podobně jako M. D. Rettigová používá označení ‚řízky‘ prostě pro plátek (řez) masa. Omáčka je mimořádně jemná a vyvážená. Řízky po námořnicku jsou šťavnaté jídlo, které si zamilujete.
4
Suroviny
4
Zkopírovat neoznačené suroviny ze seznamu Zkopírováno do schránky
Chybí vám suroviny?
Další recepty níže
Nutriční hodnoty
Na 1 porci
- Energie 441.5 kcal
- Bílkoviny 29.75 g
- Sacharidy 15.75 g
- Tuky 32.25 g
Postup přípravy
Autor: Redakce Apetit , z vydání Apetit 2005/7
Přidat hodnocení
Hodnocení
4,6/5
Vytisknout
Sdílet

Recept je z vydání:
Apetit 2005/7
48 snadných receptů na prázdniny. Vařte jako šéfkuchař!