> 60 min
5,0
Polévka z medvědího česneku s vejci a s grissini
< 60 min
2,8
Bramborové lokše s játry a cibulkou
> 60 min
4,9
Vepřová líčka na cideru s jablky
> 60 min
4,8
Kuřecí stehna s orzem a bílým chřestem
< 60 min
5,0
Bramborové čtverečky se zelím
< 60 min
0,0
Kapří krém
< 60 min
4,0
Letní polévka s hráškovými chlebíčky
< 75 min
4,0
Langoše
> 60 min
5,0
Chlupaté knedlíky se zelím a cibulkou
< 60 min
4,7
Řízky se šalvějí a prosciuttem obalované v quinoe
> 60 min
3,9
Kyjevský řízek s petrželkovou strouhankou
< 90 min
4,0
Brambory zapečené se slaninou
< 30 min
5,0
Filet z lína s houbami a petrželkovým pestem
< 30 min
5,0
Kachní prsa na zeleném pepři
> 60 min
0,0
Pečený ocásek na česneku se strapačkami
< 60 min
4,2
Kefírová buchta s kokosem a čokoládou
> 60 min
4,7
Guláš s čepicí z listového těsta
> 60 min
5,0
Jehněčí kýta pečená s jarními cibulkami
< 60 min
4,1
Vepřové medailonky s liškovou omáčkou
Související články
- Výjimečná asijská kuchyně u vás doma? Objevte autentickou chuť Asie s Shan’shi
- Michelin hodnotí celou republiku: Dočkáme se konečně dvou hvězd? A které restaurace mají letos největší šanci uspět?
- Vídeň má skrytý poklad mezi ulicemi: Nečekejte památku, ale místo, kde se zastaví čas a setřou rozdíly mezi lidmi
- Nečekané pravdy o jídle: 10 mýtů, které vás drží v omylu už celé roky. Pravda o cukru, lepku, tucích i špenátu podle odborníků
- Maršálek odtajnil recept: Dokonalá vosí hnízda? Bez piškotů, tajemství je v ořechovém těstě
- Sladký trik pro mozek a srdce: Hořká, ale mocná aneb jak čokoláda prospívá zdraví