Nová registrace Zapomenuté heslo

Snadné
< 60 min
4,1 (15x)
18. 7. 2014
Telecí ragú s křenem
Apetit
Telecí ragú s křenem
Apetit


Snadné
< 60 min
4,1 (15x)

Telecí je měkké, zelenina trochu křupavá a chuť prostě nevídaná – sametová i pikantní. Zamilovali jsme se.


Nezhasínat obrazovku
6
Nezhasínat obrazovku

Suroviny

6
Zkopírovat neoznačené suroviny ze seznamu
Chybí vám suroviny? Další recepty níže
Nutriční hodnoty

Na 1 porci

  • Energie 933.5 kcal
  • Bílkoviny 54.5 g
  • Sacharidy 56.33 g
  • Tuky 49.33 g
Ukázat všechny hodnoty Skrýt

Postup přípravy

Autor: Redakce Apetit , z vydání Apetit 2011/2

Přidat hodnocení

Jak se vám recept líbil?

Prosím doplňte hodnocení!

Děkujeme!

Vaše hodnocení bude zanedlouho publikováno.

Sdílejte recept s přáteli:
Hodnocení 4,1/5

Hodnocení receptu

4,1/5
(15 hlasů)
5
4
3
2
1
Sdílet

Recept je součástí kolekce

Časopis

Recept je z vydání:

Apetit 2011/2

Kouřem vonící uzenéJako křenJezte, pěstujte, klíčkujte!Silný vývar z trouby podle šéfkuchařeSrdcová záležitost