2011/2
01.02.2011
2011/2
01.02.2011
Obsah vydání
- Kouřem vonící uzené
- Jako křen
- Jezte, pěstujte, klíčkujte!
- Silný vývar z trouby podle šéfkuchaře
- Srdcová záležitost
> 60 min
4,1
Bramboráčky s uzeným bůčkem a pivním sýrem
> 60 min
4,3
Hovězí salát s křenem
> 60 min
4,0
Marinovaný losos s koprem, fenyklem a ginem
< 10 min
5,0
Rajská vzpruha
< 10 min
5,0
Drink z papriky a řepy
> 60 min
5,0
Hovězí consommé s játrovými raviolami
< 10 min
5,0
Okurkový shake s chilli
< 10 min
4,2
Avokádový kefír
< 10 min
4,7
Mrkvový nápoj s kokosem a zázvorem
< 30 min
4,3
Salát s výhonky a petrželkovou zálivkou
> 60 min
4,0
Bostonské pečené fazole
< 20 min
4,1
Lehká polévka s naklíčenou čočkou
> 60 min
3,8
Vepřové závitky s jablky a křenem
> 120 min
4,2
Krkovička pro vítanou návštěvu
> 60 min
0,0
Terina z uzeného halibuta s křenem
< 60 min
4,1
Telecí ragú s křenem
< 20 min
4,5
Šunkovo-křenové šátečky
< 20 min
5,0
Omeletky s výhonky
< 60 min
5,0
Mungo burgery
> 60 min
4,4
Fazulovica (čili fazolová polévka s nudlemi)
< 60 min
3,1
Uzená krkovička a kuřecí paličky nadivoko
> 60 min
4,5
Glazovaná uzená kotleta nebo rolka
> 60 min
4,3
Marinovaný losos v červené řepě
< 20 min
4,2
Alsaské zelí
> 60 min
4,7
Gerštloto paní Darinky Kizekové
> 60 min
4,6