Nová registrace Zapomenuté heslo

Snadné
< 60 min
3,2 (10x)
18. 7. 2014
Glazovaný telecí hřbet se zeleninou
Apetit
Glazovaný telecí hřbet se zeleninou
Apetit


Snadné
< 60 min
3,2 (10x)

Maso telecího hřbetu je libové, křehké a samo o sobě velmi chutné. Dejte si ho v lahůdkové úpravě se zeleninou.


Nezhasínat obrazovku
4+6
Nezhasínat obrazovku

Suroviny

4+6

Na zeleninu

Zkopírovat neoznačené suroviny ze seznamu
Chybí vám suroviny? Další recepty níže
Nutriční hodnoty

Na 1 porci

  • Energie 754 kcal
  • Bílkoviny 59 g
  • Sacharidy 47.25 g
  • Tuky 32.5 g
Ukázat všechny hodnoty Skrýt

Postup přípravy

Autor: Redakce Apetit , z vydání Apetit 2012/5

Přidat hodnocení

Jak se vám recept líbil?

Prosím doplňte hodnocení!

Děkujeme!

Vaše hodnocení bude zanedlouho publikováno.

Sdílejte recept s přáteli:
Hodnocení 3,2/5

Hodnocení receptu

3,2/5
(10 hlasů)
5
4
3
2
1
Sdílet

Recept je součástí kolekce

Časopis

Recept je z vydání:

Apetit 2012/5

Knedlík 21. stoletíNapečeno bez váženíZelené a svěží vaření