Stejně jako každý bramborový salát, i tento exceluje druhý den – po rozležení. Nakrájené jablíčko mu dodá neobvykle svěží chuť a bílý jogurt bramborový salát trochu osvěží. Recept se od tradičního liší jen v drobnostech, přesto výsledek překvapí. Pokud máte rádi odvahu a občas rádi porušujete tradice, tento svěží bramborový salát rozhodně vyzkoušejte – třeba jen jako studenou večeři s křupavým pečivem.
Suroviny
Na 1 porci
- Energie 432.75 kcal
- Bílkoviny 9 g
- Sacharidy 70.25 g
- Tuky 10.75 g
Postup přípravy
Autor: Redakce Apetit , z vydání Apetit 2010/12
Recept je součástí kolekce

Recept je z vydání:
Apetit 2010/12
Cukroví pro rok 2010Delikátní foie gras3× vánoční menuDárečky z kuchyně