Nová registrace Zapomenuté heslo

Velmi snadné
< 60 min
4,0 (37x)
16. 3. 2020
Jednoduchý bramborový salát
Apetit
Jednoduchý bramborový salát
Apetit


Velmi snadné
< 60 min
4,0 (37x)

Že bramborový salát patří pouze na vánoční stůl? S tím si troufáme nesouhlasit. Co třeba ho použít jako pomazánku na chlebíčky, základ pro ruské vejce nebo si ho dát jen tak s rohlíkem jako studenou večeři? Uznejte, že příležitostí k tomu, jak si pochutnat na tomto jednoduchém bramborovém salátu je víc než dost. A pokud ještě nemáte osvědčený recept, právě jste ho našli.


Videorecept


Nezhasínat obrazovku
Pro 8 osob
Nezhasínat obrazovku

Suroviny

Pro 8 osob
Zkopírovat neoznačené suroviny ze seznamu
Chybí vám suroviny? Další recepty níže
Nutriční hodnoty

Na recept

  • Energie 4181 kcal
  • Bílkoviny 71 g
  • Sacharidy 412 g
  • Tuky 241 g
Ukázat všechny hodnoty Skrýt

Postup přípravy

Autor: redakce Apetitu, z vydání Apetit 2019/4

Přidat hodnocení

Jak se vám recept líbil?

Prosím doplňte hodnocení!

Děkujeme!

Vaše hodnocení bude zanedlouho publikováno.

Sdílejte recept s přáteli:
Hodnocení 4,0/5

Hodnocení receptu

4,0/5
(37 hlasů)
5
4
3
2
1
Sdílet
Časopis

Recept je z vydání:

Apetit 2019/4

Jaro už je konečně tady a dubnový Apetit je plný receptů na svěží a lehká jídla, která vnesou rozmarnou jarní náladu i na váš stůl. Oslavte Velikonoce společně se známými šéfkuchaři a autory kuchařek, kteří se s námi v rubrice Jídlo mého srdce podělili o své oblíbené recepty a navrch přidali i velikonoční vzpomínky, veselé historky a tipy, co dát koledníkům a jak zpracovat vykoledovaná vejce. V oslavě svátků jara pokračujte i o víkendu lehkým menu na neděli a sladkými velikonočními recepty. Pokud si budete chtít po všech velikonočních pochoutkách dát něco nabitého vitaminy, nalistujte si strany plné čerstvého lupení. Hvězdami sezony jsou v dubnu mladé lístky špenátu, polníčku a rukoly, které můžete jíst nejen v salátech, ale i v polévce, těstovinách, jako přílohu k masu, ba dokonce i v lívancích. Apetit, napsáno s chutí

Související články

vlašský salát

Vlašský salát: Jak se z pouchoutky pro smetánku stala svačina dělnické třídy

Lahůdkový vlašský salát se stal za dob socialismu synonymem rychlé svačiny. Myslíte si, že jde o pochoutku, kterou vymysleli soudruzi před zhruba padesáti lety? Omyl! Kořeny vlašského salátu sahají až do dob, kdy jsme byli součástí Svaté říše římské. Vlastně už sám název legendárního salátu napovídá, že v sobě ukrývá dávnou historii.