Nová registrace Zapomenuté heslo

Pro zkušené
> 120 min
4,2 (47x)
19. 5. 2016
Sváteční kaldoun s dvojími knedlíčky
Apetit
Sváteční kaldoun s dvojími knedlíčky
Apetit


Pro zkušené
> 120 min
4,2 (47x)

Staročeský kaldoun je krémová polévka s drůbky, nudlemi a knedlíčky. Recept není úplně bezpracný, ale výsledek (obzvlášť pro slavnostní příležitost) za to stojí. My jsme připravili kaldoun z králíka, ale vynikající je také kachní, husí nebo slepičí. Zejména pokud do něj přidáte játrové knedlíčky a domácí nudle.


Videorecept


Nezhasínat obrazovku
6
Nezhasínat obrazovku

Suroviny

6

Na játrové knedlíčky

Na žemlové knedlíčky

Zkopírovat neoznačené suroviny ze seznamu
Chybí vám suroviny? Další recepty níže
Nutriční hodnoty

Na 1 porci

  • Energie 540.67 kcal
  • Bílkoviny 18.67 g
  • Sacharidy 46.33 g
  • Tuky 34.83 g
Ukázat všechny hodnoty Skrýt

Postup přípravy

Autor: Redakce Apetit , z vydání Apetit 2010/12

Přidat hodnocení

Jak se vám recept líbil?

Prosím doplňte hodnocení!

Děkujeme!

Vaše hodnocení bude zanedlouho publikováno.

Sdílejte recept s přáteli:
Hodnocení 4,2/5

Hodnocení receptu

4,2/5
(47 hlasů)
5
4
3
2
1
Sdílet

Recept je součástí kolekce

Časopis

Recept je z vydání:

Apetit 2010/12

Cukroví pro rok 2010Delikátní foie gras3× vánoční menuDárečky z kuchyně