Staročeský kaldoun je krémová polévka s drůbky, nudlemi a knedlíčky. Recept není úplně bezpracný, ale výsledek (obzvlášť pro slavnostní příležitost) za to stojí. My jsme připravili kaldoun z králíka, ale vynikající je také kachní, husí nebo slepičí. Zejména pokud do něj přidáte játrové knedlíčky a domácí nudle.
Videorecept
6
Suroviny
6
Na játrové knedlíčky
Na žemlové knedlíčky
Zkopírovat neoznačené suroviny ze seznamu Zkopírováno do schránky
Chybí vám suroviny?
Další recepty níže
Nutriční hodnoty
Na 1 porci
- Energie 540.67 kcal
- Bílkoviny 18.67 g
- Sacharidy 46.33 g
- Tuky 34.83 g
Postup přípravy
Autor: Redakce Apetit , z vydání Apetit 2010/12
Přidat hodnocení
Hodnocení
4,2/5
Vytisknout
Sdílet
Recept je součástí kolekce

Recept je z vydání:
Apetit 2010/12
Cukroví pro rok 2010Delikátní foie gras3× vánoční menuDárečky z kuchyně