Nová registrace Zapomenuté heslo

Snadné
> 60 min
4,8 (10x)
21. 11. 2014
Obalované králičí řízky
Apetit
Obalované králičí řízky
Apetit


Snadné
> 60 min
4,8 (10x)

Králíka na smažení můžete marinovat vykostěného, anebo porce králíka s kostí napřed povařit – jako my.


Nezhasínat obrazovku
Pro 6-8 osob
Nezhasínat obrazovku

Suroviny

Pro 6-8 osob

Na vaření

Zkopírovat neoznačené suroviny ze seznamu
Chybí vám suroviny? Další recepty níže
Nutriční hodnoty

Na recept

  • Energie 3552 kcal
  • Bílkoviny 182 g
  • Sacharidy 391 g
  • Tuky 70 g
Ukázat všechny hodnoty Skrýt

Postup přípravy

Autor: Redakce Apetit , z vydání Apetit 2013/10

Přidat hodnocení

Jak se vám recept líbil?

Prosím doplňte hodnocení!

Děkujeme!

Vaše hodnocení bude zanedlouho publikováno.

Sdílejte recept s přáteli:
Hodnocení 4,8/5

Hodnocení receptu

4,8/5
(10 hlasů)
5
4
3
2
1
Sdílet

Recept je součástí kolekce

Časopis

Recept je z vydání:

Apetit 2013/10

Česká klasikaBábovky113 podzimních nápadů

Související články

Svařák: Vyhněte se letos obvyklým chybám a inspiraci hledejte i u sousedů

Pokud byste měli přisoudit adventu nějakou vůni, proč by to byla právě vůně svařeného vína? I zarytí odpůrci míchání vína s čímkoli nebo ti, kteří si klidně i červené víno během roku dávají chladit, v prosinci mění názor a svařák si užívají. Jaké panují o svařáku mýty, jaké chyby děláme při přípravě, proč se inspirovat za hranicemi a jak se dělá nealko verze tohoto horkého nápoje? Vy máte otázky, my máme odpovědi.