Velikonoce jsou už na dohled, tak není od věci otestovat nové recepty na nádivky – když vám tahle zachutná, můžete v ní libovolně zaměňovat druhy masa a o svátcích si ji dát třeba se zbytky pečeného masa, uzeným nebo třeba s klobásou.
Suroviny
Na recept
- Energie 50365 kcal
- Bílkoviny 1022 g
- Sacharidy 163 g
- Tuky 986 g
Postup přípravy
Autor: redakce Apetitu, z vydání Apetit 2015/3
Recept je součástí kolekce

Recept je z vydání:
Apetit 2015/3
Než přijde jaro, máme pro vás lahůdky pro radost i pro zdraví. Skvělé ryby na másle, recepty s masem i bez masa a také svěží saláty.Zakouzlíme s čajem, který umí dochutit jídlo stejně jako koření.Myslíme i na sladkomilné. Objevte s námi ty nejlepší skandinávské dezerty. Mandlový dort s máslovým krémem a griliášem vás dostane stejně jako nás v redakci.V březnovém Apetitu vám také nabízíme malou ukázku z připravované kuchařky Rýže a spoustu dalších receptů, na kterých si pochutnáte.