
< 45 min
4,1
Zapečené lilky po italsku

> 60 min
3,9
Mleté bochánky s parmazánovou krustou

< 75 min
4,3
Letní caponata

< 45 min
3,7
Chřestová polévka s medvědím česnekem

< 25 min
3,8
Pečený kadeřávek s vejci

< 45 min
3,8
Těstoviny s růžičkovou kapustou

< 20 min
4,1
Květákovo-pórková polévka s bylinkovými krutonky

< 45 min
3,5
Špenátový salát s teplou slaninovou zálivkou

> 60 min
4,2
Čočková polévka s rajčaty

< 60 min
3,1
Pečené vepřové kotlety à la puttanesca

< 30 min
4,2
Pórková polévka s petrželkou a krutony

< 20 min
4,1
Sendvič s masovými kuličkami

< 60 min
5,0
Fazolkový salát à la Caesar

> 60 min
4,2
Krůtí prso pečené v podmáslí s rybízovou omáčkou

< 20 min
5,0
Italský sendvič de luxe

< 10 min
4,2
Panini s pršutem a mozzarellou

< 60 min
0,0
Chléb s grilovanou zeleninou

< 60 min
4,5
Kuřecí kuličky v minestrone

< 60 min
4,0
Gratinovaný fenykl

< 30 min
4,7
Zelená minestrone s cizrnou a citronem

< 60 min
3,1
Salát se ztraceným vejcem, baby chřestem a holandskou omáčkou

< 60 min
4,1
Polévka z pečeného česneku s kokosovým krémem

> 60 min
4,2
Polévka frantoiana

< 60 min
4,2
Ligurský rybí kotlík
Související články
- Jak se udržuje Kristina Kloubková štíhlá a fit? Zkuste sýrové tyčky a žlutou rýži podle jejího receptu
- Kristina Kloubková: Baví mě přátelský duch Apetit pikniku, těším se na novou Línou kuchařku
- Konec italské dominanci? Moravská vína drtí světové konkurenty a potvrzují, že patří mezi absolutní špičku
- Jak zůstat fit i na podzim: Neschovávejte se pod svetry, plánujte jídlo a dovolte si hřešit
- Tajemství dokonalých hranolků: Tento dvoufázový trik z nich udělá křupavou delikatesu!
- Zaprášené vývařovny, nebo poctivá česká kuchyně? Robin Nguyen hledá nejlepší jídelnu v Praze