2015/3
17.02.2015
2015/3
17.02.2015
Obsah vydání
Než přijde jaro, máme pro vás lahůdky pro radost i pro zdraví. Skvělé ryby na másle, recepty s masem i bez masa a také svěží saláty.
Zakouzlíme s čajem, který umí dochutit jídlo stejně jako koření.
Myslíme i na sladkomilné. Objevte s námi ty nejlepší skandinávské dezerty. Mandlový dort s máslovým krémem a griliášem vás dostane stejně jako nás v redakci.
V březnovém Apetitu vám také nabízíme malou ukázku z připravované kuchařky Rýže a spoustu dalších receptů, na kterých si pochutnáte.
> 60 min
5,0
Rýžová zmrzlina s medovými hruškami
< 75 min
4,4
Mandlový dort krále Oscara II.
< 60 min
0,0
Smažená ryba v bylinkové krustě
> 60 min
0,0
Světlá pěna z bílé čokolády s čajem matcha
< 20 min
4,3
Penne alla puttanesca + krevety
< 30 min
4,6
Divoká rýže s cibulkami a oříšky
< 20 min
5,0
Losos pošírovaný v jasmínovém čaji
< 20 min
4,7
Quinoový salát ochucený černým čajem a sezamem
< 20 min
0,0
Kořeněný dhal z červené čočky + jehněčí maso
< 30 min
4,7
Thajské červené kari + kuře
< 45 min
4,8
Fazolová polévka s kadeřávkem + italské klobásky
< 60 min
5,0
Tilapie v šunkovo-hořčičných balíčcích
< 10 min
5,0
Zelený pilaf
< 10 min
5,0
Tajná čajová směs
> 120 min
4,2
Dušený králík
> 60 min
4,2
Semly
< 20 min
3,7
Dort Princezna
< 50 min
3,9
Skořicoví šneci kanelbullar
< 60 min
4,0
Slavnostní kladdkaka
< 45 min
4,2
Kořeněná indická rýže
< 20 min
3,4
Rýžová polévka s kuřecími knedlíčky
< 20 min
4,9
Kuře s rýží a chorizem
< 30 min
2,1
Wok s brokolicí a omáčkou z černých fazolí + hovězí steak
> 60 min
4,3
Tmavá čokoládová pěna s čajem Earl Grey
< 60 min
4,4
Matchakronky s čokoládovou náplní
< 20 min
5,0
Lodičky s krevetovo-vepřovou pikantní směsí
< 10 min
3,9
Indické kuře se salátem
< 20 min
5,0
Klínky ledového salátu s rafinovanou zálivkou
< 20 min
4,1
Losos na paprice s bramborami
< 30 min
5,0
Pstruh s jablky
< 30 min
3,7
Halibut na másle s koprovým pestem
< 30 min
4,0
Slepičí pekáček à la nádivka
< 20 min
5,0
Zadělávaná slepičí polévka
< 75 min
4,1