Nová registrace Zapomenuté heslo

Snadné
< 30 min
4,1 (16x)
18. 7. 2014
Rychlé chilli s pažitkovými šťouchanými bramborami
Apetit
Rychlé chilli s pažitkovými šťouchanými bramborami
Apetit


Snadné
< 30 min
4,1 (16x)

Do chilli nemusíte šetřit s kořením. Nebojte se ani cukru, krásně vyváží kyselost rajčat.


Nezhasínat obrazovku
Pro 4 osoby
Nezhasínat obrazovku

Suroviny

Pro 4 osoby
Zkopírovat neoznačené suroviny ze seznamu
Chybí vám suroviny? Další recepty níže
Nutriční hodnoty

Na recept

  • Energie 2014 kcal
  • Bílkoviny 78 g
  • Sacharidy 319 g
  • Tuky 29 g
Ukázat všechny hodnoty Skrýt

Postup přípravy

Autor: Redakce Apetit , z vydání Apetit 2009/11

Přidat hodnocení

Jak se vám recept líbil?

Prosím doplňte hodnocení!

Děkujeme!

Vaše hodnocení bude zanedlouho publikováno.

Sdílejte recept s přáteli:
Hodnocení 4,1/5

Hodnocení receptu

4,1/5
(16 hlasů)
5
4
3
2
1
Sdílet
Časopis

Recept je z vydání:

Apetit 2009/11

Související články

Marek Radistch a rybí kurz

Od candáta po tuňáka: Video seriál, ve kterém vás Marek Raditsch provede světem ryb krok za krokem

Šéfkuchař Marek Raditsch, který sbíral cenné zkušenosti v michelinských restauracích v Dánsku, Norsku i New Yorku, vás v novém video seriálu provede celým světem ryb. Ukáže, jak poznat skutečně čerstvou rybu, správně ji zpracovat, porcovat a připravit tak, abyste ji konečně začali jíst častěji a s radostí. Naučte se vše od české klasicky v podobě kapra či candáta až po tuňáka nebo lososa!