Marinovaný bůček je hit a rozhodně ho zařaďte mezi pohoštění na vaši party. Příprava zabere sice trochu víc času a počítejte s nějakým dnem na odležení, ale vyplatí se! Z podnosu totiž zmizí jako první.
Suroviny
Na pikantní pastu
K podávání
Na recept
- Energie 5727 kcal
- Bílkoviny 191 g
- Sacharidy 398 g
- Tuky 329 g
Postup přípravy
Autor: kojzarova.m , z vydání Apetit 2016/1
Recept je součástí kolekce

Recept je z vydání:
Apetit 2016/1
Představíme vám nejnovější kulinářské trendy a jídla, která budete chtít vařit po celý rok. Na tu nejlepší oslavu roku potřebujete jen tři věci: skvělé jídlo, kvalitní pití a příjemnou společnost. První dvě zařídíme my a naše recepty, ta třetí už je na vás! Nahlédneme do skandinávské kuchyně, která se nyní těší oblibě po celém světě. S naším severským menu pochopíte proč. Z chladného severu přeletíme do slunečného Mexika. O své oblíbené recepty se s námi podělila usměvavá Alondra Maldonado.