Nová registrace Zapomenuté heslo

Velmi snadné
< 20 min
4,8 (5x)
5. 1. 2017
Krekry s řepovým pestem
Apetit
Krekry s řepovým pestem
Apetit


Velmi snadné
< 20 min
4,8 (5x)

Tyhle krekry mizí rychlostí blesku! Řepové pesto si zamilujete.


Nezhasínat obrazovku
Pro 4-6 osob
Nezhasínat obrazovku

Suroviny

Pro 4-6 osob
Zkopírovat neoznačené suroviny ze seznamu
Chybí vám suroviny? Další recepty níže
Nutriční hodnoty

Na recept

  • Energie 2226 kcal
  • Bílkoviny 80 g
  • Sacharidy 48 g
  • Tuky 183 g
Ukázat všechny hodnoty Skrýt

Postup přípravy

Autor: redakce Apetitu, z vydání Apetit 2016/1

Přidat hodnocení

Jak se vám recept líbil?

Prosím doplňte hodnocení!

Děkujeme!

Vaše hodnocení bude zanedlouho publikováno.

Sdílejte recept s přáteli:
Hodnocení 4,8/5

Hodnocení receptu

4,8/5
(5 hlasů)
5
4
3
2
1
Sdílet

Recept je součástí kolekce

Časopis

Recept je z vydání:

Apetit 2016/1

Představíme vám nejnovější kulinářské trendy a jídla, která budete chtít vařit po celý rok. Na tu nejlepší oslavu roku potřebujete jen tři věci: skvělé jídlo, kvalitní pití a příjemnou společnost. První dvě zařídíme my a naše recepty, ta třetí už je na vás! Nahlédneme do skandinávské kuchyně, která se nyní těší oblibě po celém světě. S naším severským menu pochopíte proč. Z chladného severu přeletíme do slunečného Mexika. O své oblíbené recepty se s námi podělila usměvavá Alondra Maldonado.  

Související články

shutterstock_2150604501.jpg

Zapomeňte na brambůrky! Hitem jsou křupavé pasta chips – virální pochoutka z TikToku, kterou připravíte z pár surovin a zbylých těstovin

Zbyly vám od večeře těstoviny? Nevyhazujte je! Připravte si z nich pasta chips – rychlé, levné a překvapivě návykové občerstvení, které pobláznilo sociální sítě. Stačí pár základních ingrediencí, několik minut v troubě nebo fritéze a máte křupavou dobrotu, kterou oceníte při sledování filmu i na večírku. Jak vznikl tenhle food trend a proč se z něj stal celosvětový hit? Máme pro vás nejen recept, ale i tipy, čím pasta chips ochutit, aby zmizely rychleji než popcorn.