Další variace, která dokazuje mnohotvárnost kukuřičné kaše; tentokrát na sebe vzala podobu lasagní, tedy delších plátků. Kombinace hub a polenty je typická zvlášť pro severní Itálii. Až půjdete příště na houby, určitě přihoďte do košíku i polentu a obohaťte svůj prázdninový repertoár o tenhle recept!
4
Suroviny
4
Na polentu
Na náplň
Zkopírovat neoznačené suroviny ze seznamu Zkopírováno do schránky
Chybí vám suroviny?
Další recepty níže
Nutriční hodnoty
Na 1 porci
- Energie 420.25 kcal
- Bílkoviny 7.5 g
- Sacharidy 10.25 g
- Tuky 38.75 g
Postup přípravy
Autor: Redakce Apetit , z vydání Apetit 2006/7
Přidat hodnocení
Hodnocení
5,0/5
Vytisknout
Sdílet
Recept je součástí kolekce

Recept je z vydání:
Apetit 2006/7
Červenec 2006