Nová registrace Zapomenuté heslo

Snadné
< 60 min
0,0 (0x)
23. 9. 2016
Lasagne s batáty a ricottou v obálce


Snadné
< 60 min
0,0 (0x)

Pestré barvy, skvělá chuť


Nezhasínat obrazovku
4
Nezhasínat obrazovku

Suroviny

4

Na zálivku

Zkopírovat neoznačené suroviny ze seznamu
Chybí vám suroviny? Další recepty níže
Nutriční hodnoty

Na 1 porci

  • Energie 878.5 kcal
  • Bílkoviny 36.25 g
  • Sacharidy 88.5 g
  • Tuky 40.5 g
Ukázat všechny hodnoty Skrýt

Postup přípravy

Autor: Redakce Apetit , z vydání Apetit 2012/9

Přidat hodnocení

Jak se vám recept líbil?

Prosím doplňte hodnocení!

Děkujeme!

Vaše hodnocení bude zanedlouho publikováno.

Sdílejte recept s přáteli:
Hodnocení 0,0/5

Hodnocení receptu

0,0/5
(0 hlasů)
5
4
3
2
1
Sdílet

Recept je součástí kolekce

Časopis

Recept je z vydání:

Apetit 2012/9

To nej pro dětiPečení pro radostHity babího létaDomácí kvásek

Související články

Batáty

Co s batáty? Uvařte polévku, upečte moučník, připravte kaši nebo chipsy

Batáty neboli sladké brambory pocházejí z tropických oblastí Ameriky. Jedná se o sladkou kořenovou zeleninu různých barev a velikostí, která je rozšířená po celém světě. V USA batáty označují jako ,,yams”, ačkoli technicky jde o dvě odličné rostliny. Hlízy batátů využijete podobně jako jinou škrobnatou zeleninu i jako brambory.