Nová registrace Zapomenuté heslo

Velmi snadné
< 60 min
4,3 (58x)
5. 10. 2015
Lasagne s lososem
Apetit
Lasagne s lososem
Apetit


Velmi snadné
< 60 min
4,3 (58x)

Lasagne s lososem zmizí do minuty! Úžasná kombinace lososa, špenátu, mascarpone v jednom pekáčku je dokonale jednoduchá a funguje vždy! Ať už jako oběd nebo vydatná večeře. Jednoduchý recept, snadná příprava a nepopsatelně dobrý výsledek!


Nezhasínat obrazovku
Pro 4 osoby
Nezhasínat obrazovku

Suroviny

Pro 4 osoby
Zkopírovat neoznačené suroviny ze seznamu
Chybí vám suroviny? Další recepty níže
Nutriční hodnoty

Na recept

  • Energie 2530 kcal
  • Bílkoviny 119 g
  • Sacharidy 98 g
  • Tuky 178 g
Ukázat všechny hodnoty Skrýt

Postup přípravy

Autor: Redakce Apetit , z vydání Apetit 2013/7

Přidat hodnocení

Jak se vám recept líbil?

Prosím doplňte hodnocení!

Děkujeme!

Vaše hodnocení bude zanedlouho publikováno.

Sdílejte recept s přáteli:
Hodnocení 4,3/5

Hodnocení receptu

4,3/5
(58 hlasů)
5
4
3
2
1
Sdílet

Komentáře

Michaela Kašparová profile image
Michaela Kašparová
09.05.2015 14:56

V textu receptu mi chybí informace, jak a kdy užít šťávu z citronu. Jinak chuťově VÝBORNÉ, jen lasagní mi stačilo cca poloviční množství, tedy půlka balení

Jana Kopřivová
05.10.2015 16:49

Milá Míšo, děkujeme za upozornění. Postup receptu jsme lehce upravilli a citronovou šťávu přidali.

Recept je součástí kolekce

Časopis

Recept je z vydání:

Apetit 2013/7

* Grilujte s námi!* Zahradní slavnost* Chorizo, kapary, rukola* Kávové osvěžení* Upečte si domácí croissant

Související články

Svařák: Vyhněte se letos obvyklým chybám a inspiraci hledejte i u sousedů

Pokud byste měli přisoudit adventu nějakou vůni, proč by to byla právě vůně svařeného vína? I zarytí odpůrci míchání vína s čímkoli nebo ti, kteří si klidně i červené víno během roku dávají chladit, v prosinci mění názor a svařák si užívají. Jaké panují o svařáku mýty, jaké chyby děláme při přípravě, proč se inspirovat za hranicemi a jak se dělá nealko verze tohoto horkého nápoje? Vy máte otázky, my máme odpovědi.