Nová registrace Zapomenuté heslo

Velmi snadné
> 60 min
3,6 (25x)
11. 5. 2022
Lasagne s karamelizovanou cibulkou, špenátem a žampiony
Olive Magazine/Immediate Media
Lasagne s karamelizovanou cibulkou, špenátem a žampiony
Olive Magazine/Immediate Media


Velmi snadné
> 60 min
3,6 (25x)

Karamelizovaná cibulka každé jídlo pozvedne na zcela novou úroveň. Asi si umíte představit, co se stane, řidáte-li ji do už tak skvělých lasagní se špenátem a žampiony... Vznikne bez přehánění naprostá chuťová bomba!


Nezhasínat obrazovku

Porce

6
Nezhasínat obrazovku

Suroviny

Porce

6
Zkopírovat neoznačené suroviny ze seznamu
Chybí vám suroviny? Další recepty níže
Nutriční hodnoty

Na 1 porci

  • Energie 1419.67 kcal
  • Bílkoviny 52.83 g
  • Sacharidy 234 g
  • Tuky 27 g
Ukázat všechny hodnoty Skrýt

Postup přípravy

Autor: Redakce, z vydání Apetit 2021/5

Přidat hodnocení

Jak se vám recept líbil?

Prosím doplňte hodnocení!

Děkujeme!

Vaše hodnocení bude zanedlouho publikováno.

Sdílejte recept s přáteli:
Hodnocení 3,6/5

Hodnocení receptu

3,6/5
(25 hlasů)
5
4
3
2
1
Sdílet

Recept je součástí kolekce

Časopis

Recept je z vydání:

Apetit 2021/5

Rozkvetlé květnové číslo, které vychází už 15. 4., se nese v duchu májových lásek a oslav 17. narozenin Apetitu. Přijměte naše pozvání na slavnostní narozeninový oběd a ochutnejte naprosto dechberoucí chiffonový dort, který pro vás upekl sám Josef Maršálek. Své lásce připravte zamilované dezerty, které mohou svou sladkostí směle konkurovat polibkům pod rozkvetlou třešní, či delikátní pokrmy z bílého chřestu. Představíme vám také novou kuchařku Gordona Ramsaye či projekt Skromné jídlo první šéfredaktorky Apetitu Hanky Michopulu, jenž si klade za cíl pomoci samoživitelkám a samoživitelům, kteří jsou ve velmi nelehké situaci. Apetit, napsáno s chutí.