Lasagně jsou vždycky dobrý nápad! Vsadíme se s vámi, že pokud rodině řeknete, že dnes budou k večeři, všem na tváři zahraje spokojený úsměv. Krémové náplni a zlatavé kůrčičce se totiž nedá odolat. Na pomoc si vezměte kvalitní těstoviny Adriana, které mají díky obsahu semolinové mouky vyšší nutriční hodnotu, protože oproti klasické pšenici obsahují víc bílkovin, mnohem více minerálních látek a mají nižší glykemický index.
Suroviny
Na 1 porci
- Energie 766.75 kcal
- Bílkoviny 28.25 g
- Sacharidy 58.25 g
- Tuky 46.75 g
Postup přípravy
Autor: Komerční prezentace, z vydání Apetit 2021/5
Recept je součástí kolekce

Recept je z vydání:
Apetit 2021/5
Rozkvetlé květnové číslo, které vychází už 15. 4., se nese v duchu májových lásek a oslav 17. narozenin Apetitu. Přijměte naše pozvání na slavnostní narozeninový oběd a ochutnejte naprosto dechberoucí chiffonový dort, který pro vás upekl sám Josef Maršálek. Své lásce připravte zamilované dezerty, které mohou svou sladkostí směle konkurovat polibkům pod rozkvetlou třešní, či delikátní pokrmy z bílého chřestu. Představíme vám také novou kuchařku Gordona Ramsaye či projekt Skromné jídlo první šéfredaktorky Apetitu Hanky Michopulu, jenž si klade za cíl pomoci samoživitelkám a samoživitelům, kteří jsou ve velmi nelehké situaci. Apetit, napsáno s chutí.