Nová registrace Zapomenuté heslo

Velmi snadné
< 30 min
4,4 (25x)
21. 11. 2014
Pečený lososovitý pstruh s česnekem a špenátem
Apetit
Pečený lososovitý pstruh s česnekem a špenátem
Apetit


Velmi snadné
< 30 min
4,4 (25x)

Ryba se špenátem je klasika, ale se sladkým, v mléce vařeným česnekem je to vyšší liga. V mléce totiž česnek ztratí svoji štiplavost, ale přesto si zachová chuť. Pečený lososovitý pstruh s česnekem a špenátem potěší svou rychlou přípravou a výtečnou chutí.


Nezhasínat obrazovku

Porce

4
Nezhasínat obrazovku

Suroviny

Porce

4

Holandská omáčka

K podávání

Zkopírovat neoznačené suroviny ze seznamu
Chybí vám suroviny? Další recepty níže
Nutriční hodnoty

Na 1 porci

  • Energie 855.75 kcal
  • Bílkoviny 30.5 g
  • Sacharidy 8.75 g
  • Tuky 71.75 g
Ukázat všechny hodnoty Skrýt

Postup přípravy

Autor: Redakce Apetit , z vydání Apetit 2013/10

Přidat hodnocení

Jak se vám recept líbil?

Prosím doplňte hodnocení!

Děkujeme!

Vaše hodnocení bude zanedlouho publikováno.

Sdílejte recept s přáteli:
Hodnocení 4,4/5

Hodnocení receptu

4,4/5
(25 hlasů)
5
4
3
2
1
Sdílet
Časopis

Recept je z vydání:

Apetit 2013/10

Česká klasikaBábovky113 podzimních nápadů