Ryba se špenátem je klasika, ale se sladkým, v mléce vařeným česnekem je to vyšší liga. V mléce totiž česnek ztratí svoji štiplavost, ale přesto si zachová chuť. Pečený lososovitý pstruh s česnekem a špenátem potěší svou rychlou přípravou a výtečnou chutí.
Porce
4
Suroviny
Porce
4
Holandská omáčka
K podávání
Zkopírovat neoznačené suroviny ze seznamu Zkopírováno do schránky
Chybí vám suroviny?
Další recepty níže
Nutriční hodnoty
Na 1 porci
- Energie 855.75 kcal
- Bílkoviny 30.5 g
- Sacharidy 8.75 g
- Tuky 71.75 g
Postup přípravy
Autor: Redakce Apetit , z vydání Apetit 2013/10
Přidat hodnocení
Hodnocení
4,4/5
Vytisknout
Sdílet
Recept je z vydání:
Apetit 2013/10
Česká klasikaBábovky113 podzimních nápadů