Malý pstruh je ideální pro přípravu vcelku. Ryba je jemná, ale šťavnatá a výrazná. Lehký ‚zahradní‘ salát je příjemně osvěžující a využijete v něm vlastní produkci, hlavně fazolky. Samozřejmě ale můžete použít i mražené.
1
Suroviny
1
Zkopírovat neoznačené suroviny ze seznamu Zkopírováno do schránky
Chybí vám suroviny?
Další recepty níže
Nutriční hodnoty
Na 1 porci
- Energie 1096 kcal
- Bílkoviny 72 g
- Sacharidy 21 g
- Tuky 78 g
Postup přípravy
Autor: Redakce Apetit , z vydání Apetit 2005/7
Přidat hodnocení
Hodnocení
4,5/5
Vytisknout
Sdílet
Recept je součástí kolekce

Recept je z vydání:
Apetit 2005/7
48 snadných receptů na prázdniny. Vařte jako šéfkuchař!