Nová registrace Zapomenuté heslo

Snadné
> 60 min
3,6 (16x)
21. 12. 2016
Pečené hovězí & vepřové maso
Apetit
Pečené hovězí & vepřové maso
Apetit


Snadné
> 60 min
3,6 (16x)

Jídlo údajně pochází od americké staromilské komunity Amišů. Hovězí maso dodá výpeku aroma a vepřové šťávu.


Nezhasínat obrazovku
6
Nezhasínat obrazovku

Suroviny

6
Zkopírovat neoznačené suroviny ze seznamu
Chybí vám suroviny? Další recepty níže
Nutriční hodnoty

Na 1 porci

  • Energie 674 kcal
  • Bílkoviny 67 g
  • Sacharidy 11.83 g
  • Tuky 43.33 g
Ukázat všechny hodnoty Skrýt

Postup přípravy

Autor: Redakce Apetit , z vydání Apetit 2011/12

Přidat hodnocení

Jak se vám recept líbil?

Prosím doplňte hodnocení!

Děkujeme!

Vaše hodnocení bude zanedlouho publikováno.

Sdílejte recept s přáteli:
Hodnocení 3,6/5

Hodnocení receptu

3,6/5
(16 hlasů)
5
4
3
2
1
Sdílet

Recept je součástí kolekce

Časopis

Recept je z vydání:

Apetit 2011/12

3× menu na vánoční svátkyVánoce voní vanilkouCukroví podle redakce ApetituSeriál o mase: Telecí kýta

Související články