Nová registrace Zapomenuté heslo

Snadné
< 60 min
4,6 (35x)
31. 5. 2016
Zprudka opečené vepřové panenky s cibulkami


Snadné
< 60 min
4,6 (35x)

Šťavnaté masíčko s vypečenou kůrčičkou...


Nezhasínat obrazovku
4
Nezhasínat obrazovku

Suroviny

4
Zkopírovat neoznačené suroviny ze seznamu
Chybí vám suroviny? Další recepty níže
Nutriční hodnoty

Na 1 porci

  • Energie 675.75 kcal
  • Bílkoviny 43 g
  • Sacharidy 34.25 g
  • Tuky 32 g
Ukázat všechny hodnoty Skrýt

Postup přípravy

Autor: Redakce Apetit , z vydání Apetit 2004/6

Přidat hodnocení

Jak se vám recept líbil?

Prosím doplňte hodnocení!

Děkujeme!

Vaše hodnocení bude zanedlouho publikováno.

Sdílejte recept s přáteli:
Hodnocení 4,6/5

Hodnocení receptu

4,6/5
(35 hlasů)
5
4
3
2
1
Sdílet

Komentáře

  profile image
eva
21.11.2006 15:39
Zkusila jsem a vřele doporučuji, pekla jsem 2 velké panenky pro 6 osob a měla jsem dát víc zeleniny, protože všem chutnala.
  profile image
***
10.05.2006 18:08
*** příspěvek byl odstraněn redakcí ***

Recept je součástí kolekce

Časopis

Recept je z vydání:

Apetit 2004/6

Apetit 6/04

Související články

Pikantní vepřové

Seriál o mase: vepřová pečeně

Jeden z nejhodnotnějších dílů vepřového masa se hodí na řízky, na minutku i na pečení v celku. A podle kuchaře Vaška Friče je právě pečeně ideální pro ty, kteří s vařením teprve začínají.